CES 2017 5G devrimine ev sahipliği yapacak

CES 2017 5G devrimine ev sahipliği yapacak

GSM dünyasının sıradaki iletişim devrimi olan 5G teknolojisi için CES 2017'de pek çok ürün ve çözüm tanıtılacak

Tüm küresel teknoloji ekosistemi, yeni nesil mobil ağ teknolojisi 5G'nin devrim yaratacak etkisini görmeye hazırlanıyor.

5G'nin geleceği ve bunun bağlı dünyadaki etkisi CES 2017'de SuperSession'un kapsamında gerçekleşecek "Stoked About 5G" oturumunda Ericsson tarafından katılımcılara aktarılacak. Tüketici Teknolojisi Derneği (CTA) tarafından düzenlenen CES 2017, 5-8 Ocak'ta, ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek.
  
Diyor CTA Başkanı ve CEO'su Gary Shapiro; "Şeylerin İnternetinden sanal gerçekliğe, otonom arabalara ve ötesine iletişim teknolojileri yeniliğin temelini oluşturuyor. 5G devrimini yaşamak için CES 2017'den daha iyi bir yer yok" diyor.

Ericsson tarafından sunulacak "Stoked About 5G" oturumu, 5 Ocak Perşembe günü saat 10:15'da LVCC, Kuzey Salonu, N257 Odasında gerçekleşecek. Oturum, insan beyninden daha hızlı tepki veren 5G şebekesinin geleceğine ışık tutacak. Oturuma şu isimler katılacak;

  • Hanno Basse, CTO, 20th Century Fox Film Corp.

  • Alex Choi, CTO, EVP and Head of Corporate R&D Center, SK Telecom

  • Dr. Fathi El-Dwaik, Vice President, Information and Communication Electronics, BMW Group

  • Ulf Ewaldsson, Sr. VP, Chief Strategy and Technology Officer, Ericsson Inc.

  • Ina Fried, Senior Editor, Re/code (Moderator)

Otomotivden akıllı evlere, robotik, spor teknolojisi, sağlık ve sağlıklı yaşam, giyilebilir ürünler ve daha fazlasına kadar neredeyse her ürün kategorisiyle iç içe geçen iletişim teknolojileri, CES 2017 boyunca her yerde olacaktır. 

Ericsson'a ek olarak, bağlantı ve iletişim alanındaki liderler; Huawei, Qualcomm, Sprint, Verizon, Samsung, LG, TCL, ZTE Blackberry, Nokia ve daha fazla şirket yeni ürünler ve hizmetleri ile CES 2017'de kendi alanlarında ziyaretçileri ağırlayacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN