ChatGPT'ye rakip geliyor! Musk, yapay zeka Grok için tarih verdi

ChatGPT'ye rakip geliyor! Musk, yapay zeka Grok için tarih verdi

ChatGPT, son dönemde birçok şirketi etkilemeyi devam ediyor. Son olarak Elon Musk, yeni yapay zeka şirketi xAI'ın ilk teknolojisi olarak geçtiğimiz günlerde Grok'u tanıtmıştı. Musk, yeni teknoloji için çıkış tarihinide verdi.

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, yapay zeka şirketi xAI'ın ChatGPT'ye rakip ilk teknolojisi Grok'u geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı.

GROK'UN ÇIKACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Musk, OpenAI imzalı ChatGPT'yi de iyi bilerek Grok için "Bazı önemli açılardan şu anda mevcut olanların en iyisi" ifadelerini kullanmıştı. Merak seviyesinin iyice arttığı şu günlerde Grok'un kullanıma açılacağı tarih belirlenmiş oldu.

Elon Musk'ın X platformu üzerinden yaptığı açıklamaya göre Grok, Premium+ abonelerinin kullanımına önümüzdeki hafta açılacak. Öte yandan bazı erken erişim bölgelerinde kullanıcıların bir kısmı Grok'u zaten deneyimleyebiliyordu.

Musk tarafından yapılan bu açıklamada küresel anlamda açılacağı tarihi göstermiş oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN