Epic Games 169 TL değerindeki oyunucu ücretsiz dağıtıyor! 18 Nisan'da ise 2 oyun birden ücretsiz olacak

Epic Games 169 TL değerindeki oyunucu ücretsiz dağıtıyor! 18 Nisan'da ise 2 oyun birden ücretsiz olacak

Dijital oyun mağazası Steam'in rakibi Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu! 169 TL değerindeki oyun ücretsiz olacak! Üstelik 18 Nisan'da ise 2 oyun birden ücretsiz...

Epic Games, haftalık olarak sunduğu ücretsiz oyunlarla oyunseverleri mutlu etmeye devam ediyor.

169 TL DEĞERİNDEKİ OYUN ÜCRETSİZ

Ghostrunner Receives A New Trailer At Gamescom 2020

Epic Games Store'da bu haftanın ücretsiz oyunu olan Ghostrunner, oyuncularla buluştu. 505 Games tarafından Ekim 2020'de yayınlanan Ghostrunner, post-apokaliptik ve siberpunk temalarını birleştiren birinci şahıs aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Normalde 169 TL değerinde olan bu oyun, 18 Nisan'a kadar Epic Games Store'da ücretsiz olarak sunulacak. Oyunu bu süre zarfında kütüphanesine ekleyen oyuncular, kalıcı olarak sahip olacaklar.

18 NİSAN'DA DAĞITILACAK ÜCRETSİZ OYUNLAR BELLİ OLDU

Town of Salem 2 – Introduction - Oyun Günlüğü

Ayrıca, Epic Games önümüzdeki hafta sunulacak bir sonraki ücretsiz oyunu da duyurdu. Tek oyunculu platform oyunu The Big Con ve Town of Salem 2, 18 Nisan'dan itibaren kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Ücretsiz oyunlardan faydalanmak isteyenlerin, Epic Games Store'un internet sitesine girerek ilgili bağlantıya tıklaması ve ardından "Yükle" seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanesine eklemesi gerekiyor. Ancak bu işlemi yapabilmek için öncelikle Epic Games hesabıyla giriş yapılmalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN