Fujifilm'den 3 yeni fotoğraf makinesi

Fujifilm'den 3 yeni fotoğraf makinesi

Fujifilm, CES 2017 kapsamında aralarında FinePix XP120’nin de bulunduğu üç yeni modelin tanıtımını gerçekleştirdi.

Önde gelen fotoğrafçılık markalarından Fujifilm, ABD’nin Las Vegas şehrindeki yılın öne çıkan teknoloji fuarlarından CES 2017 kapsamında çok sayıda yeni modelin tanıtımını gerçekleştirdi.

FinePix XP120’nin (altta) yanı sıra aynasız sistemli iki fotoğraf makinesi X-T2 Graphite Silver Edition ve X -Pro2 Graphite Edition (üstte) tanıtıldı.

17-01/06/ekran_resmi_2017-01-06_18_48_09.jpgFinePix XP120 su geçirmez özellikli, ayrıca donmaya ve şoka da dayanıklı. Güçlü bir izolasyon yapısına sahip bir kompakt fotoğraf makinesi. Outdoor’la ilgili kimseler ve dalgıçlar için taşınabilirliği yüksek seviyede olan bir alternatif durumunda.

Teknik özellikleri arasında 16.4 MP çözünürlükte fotoğraf çekimi, 5x optik zoom, 10x dijital zoom, 3 inçlik 920k çözünürlüklü LCD ekran ve Full HD video kaydı öne çıkıyor.

Aynasız sistemli ‘Edition’ modeller ise teknik olarak X-T2 ve X-Pro2’nin görsel değişiklikler sunan versiyonları durumunda. X-T2 Graphite Silver Edition metalik bir gri kaplama ile gelirken Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition daha koyu tonlarda sunuluyor.

Daha parlak malzeme ise dikkat çeken detaylar arasında. X-T2’ye XF 23mm f / 2 R WR objektif eşlik ederken, X-Pro2’nin oldukça şık deri kayışı ve beraberindeki Fujifilm EF-X8 flaşı öne çıkıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN