İnstagram hikayelerinde ekran görüntüsü alınca giden bildirim nasıl kapatılır?

İnstagram hikayelerinde ekran görüntüsü alınca giden bildirim nasıl kapatılır?

Instagram dünyada en çok kullanılan sosyal medya aracı olarak karşımıza çıkıyor. Her geçen gün kendisine yeni bir güncelleme getiren Instagram uygulaması yeni bir özelliği de hikayelerde ekran görüntüsü alındığı zaman kişiye bildirim gitmesi oldu. Instagramını güncelleyen herkes birinin hikayesinin ekran görüntüsünü aldığı zaman karşı tarafa "hikayenin ekran görüntüsü alındı" şeklinde bildirim gidiyor. Peki bu bildirimin gitmemesi için ne yaralama yapmak gerekiyor? Instagram hikayelerinde ekran görüntüsü alınca giden bildirim nasıl kapatılır haberimizde detaylı olarak anlattık.

Instagram’da hikâyelerin ekran görüntüsü alınınca giden bildirim nasıl kapatılır?  Instagram en çok kullanılan sosyal medya aracı olarak biliniyor. Türkiye’de Instagram kullanımı dünya sıralamasında 3. sırada yer alıyor. Her güncellemeden yararlanan Instagram kullanıcıları yeni güncellemeden de yararlanabilecek. Instagram hikâyelerinde ekran görüntüsü alınınca giden bildirimler nasıl kapatılır. Hikâyelerin ekran görüntüsü alınınca bildirim gitmemsi için ne yapılması gerekir? Bunun ayarlardan değiştirilmesi nasıl oluyor? Haberimizde detayları ile verdik. Instagram’a ve diğer sosyal medya araçlarına ait güncel bilgilerden faydalanmak için sitemizi takipte kalabilirsiniz.

INSTAGRAM HİKÂYELERİNDE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ BİLDİRİMİ NASIL ENGELLENİR?

Bu yıldız simgesinin çıkmasını engellemek için yapılacak işlem ise gayet basit. Ekran görüntüsü almadan hemen önce cihazı uçak moduna geçirip, görüntüyü bu şekilde kaydetmek yeterli. Evet; bu esnada elbette önünüzde ekran görüntüsü alacağınız hikâyenin açık olması gerekiyor. Aksi takdirde internet bağlantısı pasif hale geleceği için hikâyeyi izleme şansınız olmayacak.

Elbette bu işlemi hikâyeleri kaydederek halleden çeşitli uygulamalar da var. Ama yine de ek bir mobil uygulama kullanmaya gerek olmadan birkaç saniye içinde işlemi gerçekleştirip ekran görüntüsü almak ve bildirim sisteminin dışında kalmak mümkün.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN