Kavisli ekranlı ilk oyun bilgisayarı Acer Predator 21 X tanıtıldı

Kavisli ekranlı ilk oyun bilgisayarı Acer Predator 21 X tanıtıldı

Acer, kavisli ekrana sahip yeni oyun notebook'u Predator 21 X'i CES 2017 kapsamında tanıttı. Model, tüm zamanların en pahalılarından biri...

Acer, CES 2017 kapsamında dünyanın kavisli ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayarı Predator 21 X’i tanıttı. Yeni model yüksek donanım özellikleri ve yenilikçi tasarımı ile dikkat çekti. 7. Nesil Intel Core i7 işlemcilerle gelen Predator 21 X’te 5 adet soğutma fanı, iki Nvidia GeForce GTX 1080 ekran kartı, 64GB DDR4-2400 bellek, RAID 0 yapılandırmasında dört adet 512 GB'a kadar katı hal sürücüsü, 1 TB kapasiteli 7200 RPM sabit sürücü ve elbette 21 inçlik kavisli ekran öne çıkanlar arasında yer aldı.

2560 x 1080 çözünürlük ve 120Hz yenileme oranına sahip ekranıyla son derece iddialı olan Acer Predator 21 X, ayrıca düzgün ve keskin bir oyun deneyimi için NVIDIA G-SYNC teknolojisi de sunuyor. Thunderbolt 3 portu da bulunan üründeki Killer DoubleShot Pro teknolojisi sayesinde en hızlı ağ bağlantısı otomatik olarak seçilebiliyor.

17-01/06/predator_21_x_05.jpgModelde tam boy mekanik klavyenin 16,7 milyon renk seçeneğine sahip programlanabilir tuşları, opsiyonel olarak ters çevrilip touchpad’e dönüşen sayısal tuş takımı ve güçlü ses tasarımı da dikkat çekenler arasında konumlanıyor. Üründe 4 adet hoparlör ve 2 subwoofer bulunuyor.

Yeni Acer modelinde sağ kısımdaki metal bakım paneli de son derece ilgi çekici. Burada RAM modülleri ve sabit sürücüye erişim sağlanabiliyor. Yazılım tarafında ise PredatorSense ile hız aşırtma ve fan kontrolü gibi işlemler yönetilebilirken, Xsplit Gamecaster sayesinde de Twitch ve Youtube kanallarında videolar kaydedilebiliyor. Predator 21 X’e ek olrak daha küçük ekranlı ve daha ekonomik bir model olan Predator 17 X de lanse edildi.

Predator 21 X’in Şubat 2017’de ABD’de 8.999 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacağı duyuruldu. Tüm zamanların en pahalı oyun notebook’larından biri.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN