League of Legends MMO oyununda yeni gelişme! Proje sıfırlandı: Uzun bir süre çıkmayacak

League of Legends MMO oyununda yeni gelişme! Proje sıfırlandı: Uzun bir süre çıkmayacak

Riot Games tarafından geliştirilen League of Legends'ın MMO oyununda yeni bir gelişme yaşandı! Kurucu ortağından açıklama geldi, proje sıfırlandı! Uzun bir süre çıkış yapmayacak...

Riot Games, uzun zamandır üzerinde çalışılan ancak henüz piyasaya sürülemeyen League of Legends MMO projesi hakkında önemli bir güncelleme yaptı. Stüdyonun kurucu ortağı Marc Merrill, projenin sıfırlanmasına karar verdiklerini açıkladı ve proje üzerinde yeniden çalışmaya başladıklarını duyurdu.

LEAGUE OF LEGENDS MMO PROJESİ EN BAŞTAN YAPILACAK

League of Legends genel sohbeti kapatıyor

Merrill, projenin yönünü yeniden belirlemeye karar verdiklerini belirterek, projenin hakkını vermek, yüksek beklentilere karşılık vermek ve türe uygun bir oyun ortaya koymak istediklerini vurguladı. Projenin şu anda baş yapımcılığını Fabrice Condominas yürütüyor. Condominas, daha önce EA'nın Star Wars: Squadrons ve BioWare'deki Mass Effect serisi gibi büyük yapımlarda görev yapmış deneyimli bir isim.

Projenin sıfırlanmasına rağmen, bu kararın temellerinin geçtiğimiz yıl atıldığı belirtildi. Merrill, teknik temelinin oluşturulması için 2023'te çalışmalara başlandığını ve bu sürecin birkaç yıl sürebileceğini ifade etti.

Geçtiğimiz ay Riot, Project L olarak bilinen League of Legends dövüş oyununu 2XKO olarak yeniden adlandırdı ve PS5, Xbox Series X/S ve PC için 2025 yılında piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. Ayrıca Riot, işgücünün yaklaşık yüzde 11'ini işten çıkaracağını ve Riot Forge'u kapatma kararı aldığını duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN