Oyuncular bu habere sevinecek! Cyberpunk 2077 ve Witcher mobil sürüme geliyor

Oyuncular bu habere sevinecek! Cyberpunk 2077 ve Witcher mobil sürüme geliyor

Oyun geliştirici CD Projekt, sevilen oyunları Cyberpunk 2077 ve Witcher'ın mobil sürümünün geleceğini duyurdu! İşte ayrıntılar...

CD Projekt'in CEO'su Michał Nowakowski, şirketin popüler oyunları olan Cyberpunk 2077 ve The Witcher'ın mobil portlarını üçüncü taraf geliştiricilere lisanslama olasılığını doğruladı.

CD PROJEKT YEŞİL IŞIK YAKTI

CD Projekt Red, The Witcher 4 İçin Seferber Olmuş!

CD Projekt'in 2023 mali yılı kazanç çağrısı sırasında yapılan oturumda Nowakowski, stüdyonun oyunlarının mobil platformlara taşınması için üçüncü taraf stüdyolarla işbirliği yapma olasılığını doğruladı. Bu durum, Cyberpunk 2077 ve The Witcher gibi sevilen oyunların, mobil platformlarda daha geniş bir kitleye ulaşma ve oyunculara yeni maceralar sunma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Ancak CD Projekt'in bu adımının ayrıntıları henüz net değil. Şirketin bu projeler için bir planı olduğu doğrulansa da, resmi bir duyuru henüz yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN