Pokemon Go geri döndü tehlikenin farkında mısınız?

Pokemon Go geri döndü tehlikenin farkında mısınız?

Gerçek hayatta Pokémon avlamaya, sokakta Rattata kovalamaya, parkta Charizard kapıştırmaya hazır olun. Nintendo Pokemon Go, iOS ve Android platformlarına devrimiyle geliyor.

[Karar]

Uzun süredir oyunlarının akıllı telefonlara gelmesi beklenen nintendo sonunda bombayı patlattı. Nintendo'nun en değerli markası olan Pokemon  iOS ve Android'e de gelecek olması hayranlarını heyacanlandırdı. Nintendo düzenlediği basın toplantısında akıllı telefonlara gelecek Pokémon Go'yu tanıttı.

GPS üzerinden mi oynanabilecek?

Dünyada milyonlarca hayranı olan ve hakkında binlerce şehir efsanesi de üretilen Pokemon oyunu, bilindik pokemon dünyasını yansıtacak.

15-09/11/pokemongo-1441984266.jpg

Açık bir evrende GPS üzerinden oynanabilecek oyunda metrobüste giderken pokemon türleri keşfedebilecek onları yakalayabiecek diğer oyuncularla değiş tokuş yapabilecek galibiyet için rakiplerinizle savaşabileceksiniz.

Poketop şeklinde bileklik parayla mı satılacak?

Nintendo oyunu tanıttığı etkinlikte Pokémon Go Plus adı verilen bir bilekliği de tanıttı. Bilekliğin üzerine yerleştirilen LED ekran sayesinde diğer oyunculara ve bileklik sahibine bildirimlere kolay erişim sağlayacak.

15-09/11/2e05ace5668cb2f11334f0c7d3b6dbcd.jpg

Bir Poketopu tasarımında olan ve üstünde ekran bulunmayan akıllı bileklik düşük enerjili Bluetooth teknolojisi ile çalışacak.

15-09/11/dscf22770.jpg

iOS ve Android cihazlar için hazırlanan Pokémon Go’nun çıkış tarihini Nintendo 2016 olarak belirledi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN