Pokemon GO apk indir - Pokemon GO APK Android uygulaması | Pokemon go nasıl indirilir?

Pokemon GO apk indir - Pokemon GO APK Android uygulaması | Pokemon go nasıl indirilir?

Pokemon GO apk indirme işlemlerinizi haberimizden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Merakla beklenen Pokemon Go oyunu çıktı. Sizde yazımızdan Pokemon GO APK Android indirebilir ayrıca oyun hakkında detayları haberimizden takip edebilirsiniz. Peki Pokemon GO Android uygulaması nasıl indirilir? Pokemon GO iOS indirirken nelere dikkat edilmelidir? Ülkemizde Apple mağazasında görünmeyen oyun Android mağazalarına girmiş bulunmakta. Oyunu takip edenler merakla Pokemon Go nasıl indirilir sorusunun cevabını arıyor. Peki Pokemon Go İPhone ve Android cihazlara nasıl indirilir? APK Dosyasını indirenler android cihazlarına sorunsuz bir şekilde yükleyip oynayabiliyor. Sizde yazımızdan bu oyunun detaylarına sahip olabilirsiniz.

Merakla beklediğimiz Pokemon GO çıktı. Oyun severlerin ilgiyle takip ettiği Pokemon Go oyunu hakkında merak ettiğiniz tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ayrıca oyunu oynamak isteyenler cep telefonlarına indirmek için haberimizden de yararlanabilirler. İşte Pokemon GO Android ve iOS indir hakkında merak ettiğiniz detaylar ve oyunun detayları...

Merakla beklediğimiz Pokemon GO çıkmış bulunmakta. Fakat şu an ülkemizdeki Apple mağazasında gözükmüyor. Android mağazalarına girmiş bulunmakta fakat orada da an itibari ile indirilmeye çalışıldığı zaman "Ülkeniz için desteklenmiyor" şeklinde bir uyarı alıyoruz. Şu an bir kaç ülkede resmi olarak aktifleşti. Bütün ülkelerde aktif olmasına çok az kaldı.

APK Dosyasını indirenler android cihazlarına sorunsuz bir şekilde yükleyip oynayabiliyor fakat biz bunu şu an önermiyoruz. Riskli bir iştir birazcık daha bekleyip mağazanın kendisinden indirmek en mantıklısıdır. Başka ülkelerin Apple mağazasından bir görüntü (ülkemizde şu an aktif değildir)

Yıllardır hazırlanan ve büyük bir merakla beklediğimiz Pokemon GO ios ve android için yayımlanan beta 30 Haziran itibari ile bitmiş ve yeni kayıt ve girişlere kapanmış durumdadır.

Başlangıçta kötü bir haber gibi duruyor. Fakat aksine kötü bir haberden ziyade duyabileceğimiz en iyi haberlerden biride bu oldu. Betanın bitmesinin ardından gelecek olan şeyler;

* İnsanların betadan banlanma korkusu olmadan video yayınlama sayısındaki artış

* En önemlisi ise oyunun kararlı sürümünün çıkmasına çok az kalmış olması.esmi site "Coming Soon" Kavramı dahada heyecanlandırdı. Yakın zamanda çıkacağını birde onların ağzından duymuş olduk bu haber ile.

TÜRKİYE’DE NASIL OYNANIR?

Henüz resmi olarak ülkemizde indirilmeye sunulmayan oyun, bazı yamalı APK sürümleri sayesinde ülkemizde de oynanabiliyor. Ancak resmi olmayan bu sürümlerin telefonunuza zarar verebileceğini de unutmamakta fayda var.

16-07/06/pokemon-go.png

Evrimsiz bir pokemon go düşünemeyiz tabiki. Pek çok yığınla gelen bilginin arasında evrim hakkında da kulağımıza bir kaç fısıldamalar geldi. Oyun beta sürecinde olduğu için eksiklikler yada şu an bahsedilmeyen pek çok yenilik kararlı sürümde gelecektir diye hatırlatma fayda var. Pek çok oyuncunun beklentisinin epey üzerinde olan Pokémon GO resmi olarak yayınlanan görselleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Oyun beklentinin üstünde, görseller çok güzel olarak yorumlanıyor çünkü açıkçası günümüz teknolojisi ile kamerayı kullanarak pokemon yakalayabileceğine kimse stabil çalışma açısından olanak vermiyordu. Fakat yayınlanan görseller insanları şaşırttı ve çoğu insanın hoşuna gitti üzerine bunlar sadece Beta sürecinde oldu yani herkes düşünüyor ki betada böyleyse kim bilir tam sürümde neler olur.. Bir şok edici resim evrim köşesinden geldi aşağıda sıra ile evrimin nasıl olacağına dair görsellerimiz bulunuyor. Evolution Shard'lar resimde görüldüğü üzere pokemonları evrimleştirmede kullanacağımız bir bölüm.

POKEMON GO İNDİR

Pokemon GO  ile ilgili en büyük ve tartışmasız en iyi platformlardan birini takip etme ayrıcalığını size her gün yaşatmaya ısrarcıyız. Bunda en büyük etken çok kişili büyük bir kadromuz olması japonca ve ingilizce içeriklerden her gün yayınlanan yazıların sıkı takibi ve ısrarcı olmamız cabası.

Oyunun ücretsiz yayınlanması ve oyun hakkında her türlü yardım platformu içerisinde olmamız yanı sıra size pokemon go oynamak isteyip nasıl oynanacağını yada henüz yüklememiş olan insanlar için yardım platformunu hazırlamak istememiz önemli bir etken.

Bu yüzden tekrar hatırlatalım oyun 2016 yılında çıkışını gerçekleştirecek. Çıktı diyen yalan haberler sizi indirmeye zorlayabilir. Bizim söylediklerimiz dışındaki yalan haberlere kesinlikle inanmayınız.

Oyun çıktıktan sonra nasıl indireceğiniz hakkında platformuna göre detaylı bilgileri buradan paylaşacağız.

POKEMON GO İOS İNDİRMEK İÇİN

Pokemon Go Türkiye'deki iOS Cihazlara Nasıl Yüklenir? gelin bu sorusunun cevabına ise aşağıda ulaşabilirsiniz. Yapmamız gereken işlemler oldukça basit. Aşağıdaki adımları uygulayarak iOS cihazınıza Pokemon Go oyununu indirerek yükleyebilirsiniz.

*İlk olarak şunu söylemeliyiz. Eğer cihazınızın konumu Türkiye harici bir ülke ise App Store linki şurada yer alıyor. Mobilden bu linke tıklayarak indirebilirsiniz.

*Cihazınızın konumu Türkiye ise yapacağımız işlemler basit. Bu adımları mobil cihazınızdan yapmanız gerekmektedir. Şuradaki linke tıklayarak Pokemon GO’yu iOS cihazınıza indirmeyi başlatın. Download tuşuna basarak indirin.

*Uygulama indikten sonra App Store dışı bir yerden indirdiğimiz için Ayarlar > Genel > Aygıt Yönetimi sekmelerine girmemiz gerekiyor.

*Aygıt yönetimine girdikten sonra, Buradaki Testech teknology Pokemon GO’yu doğrulamamız gerek. Doğruladıktan sonra işlem tamamlanmış olacak.

POKEMON GO ÇIKIŞ TARİHİ

Oyun hakkında belki de en çok merak edilen ve en az detay paylaşılan konu ise çıkış tarihi. 2016 yılı içerisinde çıkış yapacağı söylenen oyun için gün ve ay bilgisi verilmedi. Haziran ayı içerisinde hala beta sürecinin devam ettiğini var sayarsak, çıkacak olan yeni oyunu yıl sonuna doğru göreceğiz gibi duruyor.

16-07/06/appstoreau.png

Pokemon GO apk indirme işlemlerinizi haberimizden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Merakla beklenen Pokemon Go oyunu çıktı. Sizde yazımızdan Pokemon GO APK Android indirebilir ayrıca oyun hakkında detayları haberimizden takip edebilirsiniz. Peki Pokemon GO Android uygulaması nasıl indirilir? Pokemon GO iOS indirirken nelere dikkat edilmelidir? Ülkemizde Apple mağazasında görünmeyen oyun Android mağazalarına girmiş bulunmakta. Oyunu takip edenler merakla Pokemon Go nasıl indirilir sorusunun cevabını arıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN