Steam'in 2024 yılı indirim etkinlikleri açıklandı! İşte tarih ve etkinlikleri

Steam'in 2024 yılı indirim etkinlikleri açıklandı! İşte tarih ve etkinlikleri

Türk Lirası'na olan desteği çekmesine rağmen Steam, Türk oyuncularının hala gözdesi olmaya devam ediyor! Etkinlikleriyle indirimli oyun sunmaya ara vermiyor! İşte Steam'in 2024 yılı etkinlikleri ve tarihleri...

Oyun dünyasının devi Steam, bu yıl da heyecan verici etkinlikler ve indirimlerle dolu. Valve tarafından duyurulan takvime göre, oyun tutkunlarını birbirinden çekici indirimler ve eğlenceli festival etkinlikleri bekliyor. İşte 2024 yılı boyunca gerçekleşecek olan Steam etkinlikleri ve indirimlerinin detayları:

STEAM 2024 YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

Countdown to Gaming Paradise: Steam Summer Sale Starts Soon

FPS Festivali (15 - 22 Nisan): 15 Nisan'da başlayacak olan FPS Festivali, ateşli aksiyon severler için heyecan dolu bir hafta sunacak.

Çiftçilik Festivali (29 Nisan - 6 Mayıs): Tarım oyunları tutkunlarının dört gözle beklediği Çiftçilik Festivali, 29 Nisan'da başlayacak ve 6 Mayıs'a kadar devam edecek.

Sonsuz Yeniden Oynanabilirlik Festivali (13 - 20 Mayıs): Yeniden oynanabilirlik konseptine odaklanan bu festival, 13 Mayıs'ta başlayacak ve bir hafta boyunca devam edecek.

Açık Dünya Hayatta Kalma İnşa Festivali (27 Mayıs - 3 Haziran): Hayatta kalma ve inşa oyunlarını sevenler için düzenlenecek olan bu festival, 27 Mayıs'ta başlayacak.

Next Fest (10 - 17 Haziran): Oyun dünyasının geleceğini keşfetmek isteyenler için Next Fest, 10 Haziran'da başlayacak ve bir hafta sürecek.

Steam Yaz İndirimi (27 Haziran - 11 Temmuz): Yaz aylarının gelmesiyle birlikte büyük bir heyecanla beklenen Steam Yaz İndirimleri, 27 Haziran'da başlayacak ve 11 Temmuz'a kadar devam edecek.

Kule Savunma Festivali (29 Temmuz - 5 Ağustos): Kule savunma oyunlarının tutkunları için düzenlenen festival, 29 Temmuz'da başlayacak.

Dövüş Oyunları Festivali (5 - 12 Ağustos): Dövüş oyunlarına ilgi duyanlar için düzenlenecek olan festival, 5 Ağustos'ta başlayacak.

Ritim Festivali (19 - 26 Ağustos): Müzik ve ritim oyunları sevenler için düzenlenen festival, 19 Ağustos'ta başlayacak.

Uzay Keşfi Festivali (2 - 9 Eylül): Uzay temalı oyunları sevenler için düzenlenecek olan festival, 2 Eylül'de başlayacak.

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller Festivali (16 - 23 Eylül): Taşımacılık ve araç simülasyonlarına ilgi duyanlar için düzenlenecek olan festival, 16 Eylül'de başlayacak.

Sıra Tabanlı RYO Festivali (30 Eylül - 7 Ekim): Sıra tabanlı rol yapma oyunlarına meraklı olanlar için düzenlenecek olan festival, 30 Eylül'de başlayacak.

Next Fest (Ekim: 14 - 21 Ekim): Ekim ayında tekrar düzenlenecek olan Next Fest, oyun dünyasının geleceğine ışık tutacak.

Steam Cadılar Bayramı Festivali 3 (28 Ekim - 4 Kasım): Korku ve gerilim oyunlarının tutkunlarını bir araya getirecek olan Cadılar Bayramı Festivali, 28 Ekim'de başlayacak.

Yemek Yapma Festivali (11 - 18 Kasım): Yemek yapma ve restoran simülasyonlarına ilgi duyanlar için düzenlenecek olan festival, 11 Kasım'da başlayacak.

Steam Sonbahar İndirimi (27 Kasım - 4 Aralık): Sonbaharın gelmesiyle birlikte büyük bir heyecanla beklenen Steam Sonbahar İndirimleri, 27 Kasım'da başlayacak ve 4 Aralık'a kadar devam edecek.

Steam Kış İndirimi (19 Aralık - 2 Ocak): Yılın son büyük indirim etkinliği olan Steam Kış İndirimleri, 19 Aralık'ta başlayacak ve 2 Ocak'a kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN