Türk Xbox Game Pass kullanıcılarını üzen haber! Artık üç yıllık alınamayacak: Türkiye'ye sınır geldi

Türk Xbox Game Pass kullanıcılarını üzen haber! Artık üç yıllık alınamayacak: Türkiye'ye sınır geldi

Türkiye'de bulunan Xbox Game Pass kullanıcılarını üzen haber Microsoft'dan geldi! Artık üç yıllık abonelik alınamayacak! Türkiye'ye abonelik sınırı getirildi...

Konsol ve PC kullanıcıları için Xbox Game Pass aboneliği, gelecekteki fiyat artışlarına karşı korunmak için uzun süreli aboneliklerle biliniyordu. Ancak, Microsoft'un Türkiye'ye özel bir sınırlama getirdiği duyuruldu. Artık Türkiye'de, Xbox Game Pass aboneliği en fazla 13 aya kadar uzatılabilecek.

TÜRKİYE DAHİL 8 ÜLKEDE SINIRLANDIRMA

1 Dolara Xbox Game Pass Denemesinin Süresi Düşürüldü

Özellikle Türkiye dahil olmak üzere, Arjantin, Brezilya, Şili, Kolombiya, Meksika, Singapur ve Tayvan gibi 8 ülkede, Game Pass aboneliğinin süresi 36 aydan 13 aya indirildi. Bu ülkelerdeki kullanıcılar, artık 3 yıllık Game Pass aboneliği avantajından yararlanamayacaklar.

Microsoft ayrıca, Türkiye ve Arjantin'deki kullanıcılar için EA Play aboneliği için de 13 aylık bir sınırlama getirdi. Daha önce, EA Play aboneliği 36 aya kadar uzatılabiliyordu.

Geçmişte, 36 aylık EA Play aboneliği ve 1 aylık Game Pass Ultimate aboneliği satın alan kullanıcılar, 13 aylık Game Pass Ultimate aboneliğiyle ödüllendiriliyordu. Ancak, EA Play için getirilen 13 aylık sınır, bu yöntemi artık geçersiz kıldı.

XBOX GAME PASS ABONELİK ÜCRETLERİ

Xbox Game Pass Şubat 2024 Oyunları - Espor Haberleri

Xbox Game Pass fiyatlarının 2024'te şu şekilde olduğu belirtildi:

  • Xbox Game Pass Ultimate: 209 TL
  • PC Game Pass: 159 TL
  • Xbox Game Pass Core: 159 TL
  • Xbox Game Pass Konsol: 159 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN