Twitter’ın o özelliği kalkıyor! Sevmediğimiz kişileri bol bol göreceğiz mecbur

Twitter’ın o özelliği kalkıyor! Sevmediğimiz kişileri bol bol göreceğiz mecbur

Milyonlarca kullanıcıya sahip Twitter uygulamasında yeni bir değişiklik daha gündeme geldi. Son zamanlarda sık sık güncelleme yapan uygulama kullanıcıların tepkisini almaya devam ediyor. Bu kez de o özelliğini kaldırıyor. Uygulamanın kullanıcıları bu habere hiç sevinmeyecek. İşte detaylar…

Yeni adı ile W uygulaması lakin herkesin kalbinde de zihninde de Twitter olarak var olan uygulama, yeni bir özelliğin daha fişini çekmeye hazırlanıyor. Bu özelliğin kaldırılması milyonlarca kullanıcının tepkisine neden olacak. Artık sevmediğimiz her paylaşımı mecburen göreceğiz. İşte kaldırılan o özellik…

tt2.jpg

TWİTTER BİR ÖZELLİĞİN DAHA FİŞİNİ ÇEKTİ!

Twitter uygulaması dünya üzerinde milyarlarca insan tarafından kullanılıyor. Dolayısıyla bin bir çeşit paylaşımların olduğu bu platform sevilen ya da sevilmeyen içerikleri barındırıyor. Bu doğrultuda kullanıcılar hoşuna gitmeyen ya da sevmedikleri hesapları bloklayabiliyor. Yani hesapları engelleyebiliyor. Lakin artık bu özellik tarihe karışıyor. Öyle ki Twitter bloklama özelliğini kaldırma kararı aldı.

tt.jpg

BLOKLAMA TARİHE KARIŞIYOR

Elon Musk, yaptığı bir röportajda Twitter uygulamasında blokla özelliğinin gereksiz olduğunu dile getirmişti. Öte yandan bu özelliğin yakın zamanda kaldırılacağını söylemişti. Rahatsız olunan hesapların spamlanması, bloklanması kullanıcılar için çok önemli bir özellikti. Yeni dönemde ise kullanıcılar artık hesapları engelleyemeyecek yalnızca sessize alabilecek. Bu özellik sadece sessize alınan hesabın gönderilerini ana sayfanıza düşürmemekle yetiniyor. Öte yandan mesajlaşma konusunda ise bloklama özelliği kullanılabilecek.

tt3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN