Vestel ‘Venus’ün en akıllısı bin 499 liradan satışta

Vestel ‘Venus’ün en akıllısı bin 499 liradan satışta

Vestel’in akıllı telefon serisinin en üst modeli Venus Z10, bin 499 liradan satışa sunuldu.

Model, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi, 1920x1080 ekran çözünürlüğü, 8 megapiksel ön kamera, OIS destekli 13 megapiksel arka kamera, 3050 mAh kapasitesinde batarya, 4GB RAM, Quick Charge 3.0 hızlı şarj ve parmak izi okuyucu gibi özelliklere sahip.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, güçlerini yerli üretimden alan bir marka olarak Türkiye’nin ilk yerli telefonunu bundan üç yıl önce tüketicilerle buluşturduklarını anımsattı. Tüm dünyada önemli bir paya sahip olan cep telefonu pazarına girişlerinden bu yana sürekli çalıştıklarını ve kendilerini geliştirdiklerini aktaran Erdoğan, geçen yıl içinde elde ettikleri yüzde 7’lik pazar payı ile bugün Türkiye’nin en çok satan üç telefonundan biri olduklarını dile getirdi.

Erdoğan, şimdi ise yeni telefonları Venus Z10 ile çıtayı daha da yukarıya çıkardıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Bugüne kadarki en iyi Venus olan Z10, gerek özellikleri gerekse tasarımı ile kendi kulvarında iddialı bir ürün. Yüksek fiyatlı yabancı markalı telefonlarda kullanılan son sürüm işletim sistemine sahip Venus Z10 ile tüketicilerimiz üstün teknolojik özelliklerdeki çok şık bir telefonun keyfini uygun fiyata sürecekler. Z10 bu özellikleri ile yüksek fiyatlı yabancı markalara meydan okuyacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN