WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor! Tasarımı yine değişti: Daha modern ve daha sade olacak

WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor! Tasarımı yine değişti: Daha modern ve daha sade olacak

WhatsApp'ın uzun zamandır test ettiği yeni arayüzü sonunda tüm kullanıcılara açıldı! Bu güncellemeyle tasarım değişti. Daha modern, daha sade bir WhatsApp arayüzüne hazır olun...

WhatsApp, Android kullanıcıları için bir süredir test ettiği yeni arayüzünü sonunda tüm kullanıcılara açtı. Yenilenen tasarım, uygulamada gezinmeyi daha kolay ve kullanıcı dostu hale getiriyor. Yapılan güncelleme ile birlikte WhatsApp'ın Android uygulaması, 2.24.6.77 sürümüyle birlikte yeni arayüzüne kavuştu.

GEZİNME ÇUBUĞUNUN RENGİ DEĞİŞTİ

Gezinme çubuğunun rengi daha önce yeşilken, WhatsApp'ın Android uygulamasında yapılan güncellemeyle birlikte yeni tasarımında bu değişti. Artık gezinme çubuğu beyaz renkte ve sekmeler eşit uzunlukta. Gezinme çubuğu, kullanıcıların daha rahat ve hızlı bir şekilde uygulama içinde gezinmelerini sağlayacak şekilde yeniden düzenlendi.

Önceki tasarımda, gezinme çubuğunda Topluluklar için ufak bir sekme bulunurken, Sohbetler, Durum ve Aramalar için daha büyük sekmeler vardı ve sadece Topluluklar sekmesinde bir simge bulunuyordu.

resim-2024-04-20-180026907.png

resim-2024-04-20-175840049.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN