Peskov: OPEC toplantısı 9 Nisan'a ertelendi

Peskov: OPEC toplantısı 9 Nisan'a ertelendi

Kremlin Sözcüsü Peskov, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve üretici ülkeler arasındaki toplantının 9 Nisan'a ertelendiğini duyurdu.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, başkent Moskova'da gazetecilere, petrol piyasalarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Rusya'nın, enerji piyasasının istikrara kavuşturulması için başka ülkelerle çalışmaya hazır olduğunu belirten Peskov, "Petrol piyasasının istikrara kavuşturulması için daha önce koordinasyon sürecinde yer almayan ülkelere ihtiyaç var." ifadesini kullandı.

"TRUMP VE RİYAD YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞME YOK"

Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in programında ABD Başkanı Donald Trump ve Suudi Arabistan yönetimi ile telefon görüşmesinin olmadığını kaydetti.

Bugün yapılması planlanan OPEC toplantısının 9 Nisan'a ertelendiğini kaydeden Peskov, "Video konferans, teknik nedenlerden dolayı perşembe gününe ertelendi. Toplantı için hazırlık yapılıyor." dedi.

NE OLMUŞTU?

Azerbaycan Enerji Bakanlığı, OPEC ile OPEC dışı bazı üretici ülkeler arasındaki toplantının 6 Nisan'da video konferans yoluyla yapılacağını daha önce açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN