10 yıl önce benzin istasyonunda işlenen cinayetin failleri yakalandı

10 yıl önce benzin istasyonunda işlenen cinayetin failleri yakalandı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde 10 yıl önce bir benzin istasyonun da işlenen cinayetin failleri yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, 6 Ocak 2008 tarihinde bir benzin istasyonun da meydana gelen olayda, benzin istasyonu çalışanı Yusuf Şenol kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğramıştı. Başından vurularak ağır yaralanan Şenol’un, konunun haber ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince hayatını kaybettiği tespit edilmişti.

10 sene önce işlenen cinayetin failleri ise kaçarak izlerini kaybettirmişti. 10 yıldır devam edem soruşturmayı yürüten Geyve Cumhuriyet Savcılığı, cinayeti işleyip kayıplara karışanların izine rastladı. Soruşturmayı derinleştiren savcılık cinayeti E.A. ve E.A. isimli iki şahsın işlediğini tespit etti. Tespit üzerine harekete geçen ekiplerce yakalanan şahıslar mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan iki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAKARYA/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN