10’uncu çocuğu da kız olunca eşi tarafından terk edildi

10’uncu çocuğu da kız olunca eşi tarafından terk edildi

Konya’da eşinin erkek evlat beklentisine karşın 9 kız çocuğu doğuran ve son çocuğuna 6 aylık hamileyken onun da kız olduğunun anlaşılması üzerine eşi tarafından terk edilen 38 yaşındaki Suzan Bulut, yaşları 1.5 ile 18 arasında değişen çocuklarıyla birlikte naylonlarla yapılmış barakada yaşam mücadelesi veriyor.

21. yüzyıl Türkiye’sinde utandıran manzara... Son yıllarda kız çocuklarının hayata kazandırılması için gerçekleştirilen projelerle atılan adımlar bir nebze olsun başarı sağladı, ancak arızalı zihniyetlere merhem olamadı.

Konya’da eşinin erkek çocuk beklentisini karşılayamadığı ‘gerekçesiye’ 10 çocuğuyla bir başına kalan 38 yaşındaki Suzan Bulut’un yaşadıkları herkesi utandırdı. Eşi Muhittin Bulut’a 10 çocuk veren ve son evladına 6 aylık hamileyken bebeğinin kız olacağını söylediğinde terk edilen Suzan Bulut, 1.5 yıldır zor günler geçiriyor. Çocuklarıyla naylon bir barakada yaşamaya çalışan talihsiz kadın “Eşime yine kız çocuğumuzun olacağını söyledim.

O da tepki gösterdi. Ben de 9 kız çocuğumuzun olduğunu ve 10’uncuyu da kabul etmesini istedim. Ama kabul etmedi. Amcasının kızını kuma olarak getireceğini söyledi ve gitti” diye konuştu. Tek isteğinin çocuklarıyla yaşayabileceği yeni bir ev olduğunu belirten Bulut, barakada her gece tinerci korkusu içinde kaldıklarını söyledi. 1.5 ile 18 yaşları arasındaki çocuklarıyla kağıt ve demir toplayarak geçinmeye çalışan Bulut, “Aldığım o parayı da çocuklarımın üstüne mi, başına mı yoksa yemek için mi kullanacağım bilemiyorum. Halimizi görenlerin küçük yardımlarıyla yaşamımızı sürdürüyoruz” sözleriyle yardımseverlere çağrıda bulundu. -DHA 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN