1988 yılından sonra doğanlar dikkat! THY kabin memuru alımı yapacak: Şartlar sıralandı

1988 yılından sonra doğanlar dikkat! THY kabin memuru alımı yapacak: Şartlar sıralandı

İş arayan insanlar internet üzerinden iş ilanlarını araştırmaya devam diyor. Peki THY personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

THY tarafından iş arayan adaylarla paylaşılan haberlere göre birçok sayıda personel alımı yapılacak. Peki şartlar ne olacak? Kimler başvuru yapabilecek? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

THY PERSONEL ALIMLARI

THY tarafından yapılan duyuruya göre yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara istihdam sağlanacak. Kabin memuru kadrosunda alınacak adaylar 27 Nisan gününe kadar başvuru yapabilecek. Başvuru yapmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1 Ocak 1998 ve 31 Aralık 2003 tarihleri arasında doğmak, en az lise mezunu olmak, İngilizce bilmek, adli sicil kaydının temiz olması, daha önce THY ya da başka hava şirketlerinden disiplinsizlik ya da sağlık sorunları sebebiyle ayrılmamak, kendisinin ya da birinci dereceden yakınının deprem bölgesi olan Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa illerinde ikamet ediyor olması gerekiyor. 

THY Kabin Memuru Alım Şartları

Kadın adaylar için 1.60-1.68 boy, erkekler için 1.70-1.79 arası boy şartı aranacak. THY kabin memuru forması giyildiği zaman vücudun görünen yerlerinde dövme, piercing, yara- yanık- leke izleri olmamak gerekiyor. Adaylar arasında seçme süreci devam ederken Havacılık Tıp Merkezlerinden uçuş uygunluğu olduğuna dair rapor almak, THY iş yeri hekimleri tarafından yapılacak İşe Giriş Muayenesi kapsamında şartları taşıyan rapor alabilmek, THY sağlık koşulları çerçevesinde adayı değerlendirecektir ve aday iş başı yapmazsa itiraz etme hakkı olmayacaktır. Aday işe giriş muayenesi yapılırken tüm sağlık bilgileri ile ilgili bilgi vermek zorundadır. Kabin memuru olarak görev yapmaya engel bir sağlık problemi varsa aday işe başlayamaz. Şartları taşıyan adaylar başvurularını kariyer.thy.com internet sitesi üzerinden yapacaktır. Şartları taşımayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacak. Süreçleri başarılı şekilde tamamlayan adaylar sağlık raporları ile birlikte onay aldıktan sonra eğitim süreçlerine başlayacaklar. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN