2015 DGS tercih kılavuzu açıklandı mı?

2015 DGS tercih kılavuzu açıklandı mı?

2015 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları 4 Ağustos Salı günü açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler merakla tercih başvurularını tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki, 2015 DGS tercih kılavuzu açıklandı mı?

2015 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 26 Temmuz'da gerçekleştirildi. 2015 DGS sınav sonuçları ise 4 Ağustos'ta açıklandı.  Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler merakla tercih başvurularını tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki, 2015 DGS tercih kılavuzu açıklandı mı?

2015 DGS sonuçları açıklandı

Üniversitelerin önlisans (2 yıllık) programlarından mezun olarak lisans (4 yıllık) programlarına kayıt olmak isteyen öğrencilerin girdiği Dikey Geçiş Sınav sonuçları 4 Ağustos Salı günü açıklandı.

Türkiye'deki pek çok üniversiteye bağlı 2 yıllık meslek yüksekokullarından mezun olan ve eğitimini 4 yıllık lisans programlarına tamamlamak isteyen binlerce öğrenci, 26 Temmuz'da gerçekleştirilen Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) girdi. 2015 DGS sınav sonuçları ise 4 Ağustos'ta açıklandı.  Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler merakla tercih başvurularını tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki, 2015 DGS tercih kılavuzu açıklandı mı?

2015 DGS tercih kılavuzu açıklandı mı?

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler merakla tercih dönemini beklemeye başladı. Peki, 2015 DGS tercih kılavuzu açıklandı mı? DGS tercih işlemleri için ÖSYM henüz bir tarih yayınlamadı. Tercihler başladığında duyurular sayfasında ve ÖSYM aday işlemleri sayfasından erişim sağlanacak. 

2015 DİKEY GEÇİŞ SINAVI KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN