5 ilde KCK operasyonu! 15 şüpheli gözaltına alındı

5 ilde KCK operasyonu! 15 şüpheli gözaltına alındı

Kahramanmaraş merkezli 5 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. Sabah saatlerinde de İstanbul'da PKK propagandası iddiasıyla 5 kişi yakalanmıştı.

Kahramanmaraş'ta Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 'terör örgütü PKK/KCK'ya üye olmak', 'terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlarından 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

17 EŞ ADRESE OPERASYON

İstanbul, İzmir, Aydın, Antalya ve Kahramanmaraş'ta belirlenen 17 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

01-008.jpg

6 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Şüpheliler, Ekinözü İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Elbistan Adliyesine sevk edildi. 6 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İSTANBUL'DA 5 KİŞİ YAKALANDI

İstanbul'da da sosyal medya üzerinden PKK propagandası yapan ve şehitler ile güvenlik güçlerine hakaret eden 7 kişiden 5’i gözaltına alınmıştı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, farklı sosyal medya hesapları üzerinden PKK propagandası yapan ve şehitler ile güvenlik güçlerine hakaret ettiği tespit edilen 7 kişi hakkında gözaltı kararı vermişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN