56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı

56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan ve 8 Ocak Pazartesi 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00 itibarıyla başladı.

Türkiye genelinde 21.00'de başlayacak ve 18 Ocak Pazartesi 05.00'te sona erecek kısıtlama öncesinde evlerine dönmek isteyen vatandaşlar, trafik akışının yanı sıra metrobüs ve otobüs duraklarında da yoğunluk oluşturdu.

Kentin ana arterlerinin yanı sıra Topkapı'dan Beylikdüzü istikametine ve Hasdal'dan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar trafik yoğunluğu yaşanıyor. Kentte trafik gözlenen diğer yerler arasında TEM Otoyolu Mahmutbey gişeleri, Basın Ekspres Yolu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçiş istikametleri bulunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritasına göre, 18.55 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 60 olarak ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN