8 terörist kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildi

8 terörist kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı bölgesine sızmak için çukur kazan 8 PKK/YPG'li teröristin kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızmak için çukur kazan teröristlerin kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Bölgeye sızmak amacıyla tünel kazdığı İHA'lar ile tespit edilen 8 PKK/YPG’li terörist, ateş destek vasıtaları ile kazdıkları çukurda etkisiz hale getirildi" denildi.

FIRAT KALKANI BÖLGESİNE DE SIZMA GİRİŞİMİ

Sabah saatlerinde de Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirilmişti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Huzur ve güven ortamını bozmak için Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi." ifadesi kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN