Fırat Kalkanı bölgesinde bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Fırat Kalkanı bölgesinde bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Suriye'nin kuzeyindeki Bab kentinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısında 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı.

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab'da bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 5 sivil öldü, 18 kişi ise yaralandı.

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken yaralılar, Bab'da bulunan hastanelere nakledildi.

ÇOK SAYIDA ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Ölü sayısının ise artmasından endişe ediliyor. Patlamanın ardından çevrede hasar meydana geldi, çok sayıda araç kullanılamaz hale geldi.

Olay yerinde incelemeler yapan yerel güvenlik güçleri, saldırının terör örgütü YPG/PKK tarafından düzenlendiği ihtimali üzerinde duruyor.

Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde işgalini sürdüren terör örgütü YPG/PKK, sık sık Bab, Azez, Cerablus ve Afrin bölgelerini hedef alarak terör eylemleri düzenliyor.

FIRAT KALKANI BÖLGESİNE DE SIZMA GİRİŞİMİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirilmişti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Huzur ve güven ortamını bozmak için Fırat Kalkanı bölgesine sızma girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtaları ile etkisiz hale getirildi." ifadesi kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN