Aboubakar, Kasımpaşa maçında yer almayacak

Aboubakar, Kasımpaşa maçında yer almayacak

Milli takımda sakatlanan Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar, Kasımpaşa maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Milli takım maçında sakatlanan Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar, Kamerun Milli takımı doktorlarının verdiği raporlara göre en az 1 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Beşiktaş, takımda Aboubakar'ın eksikliğini yaşayacak.

KASIMPAŞA MAÇINDA YOK

Kamerun milli takım kampında sakatlanan yıldız oyuncu Aboubakar, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Aboubakar'ın 15 gün boyunca sahalardan uzak kalma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 "Kamerun milli takımının 30 Mart 2021 tarihinde Ruanda ile oynadığı Afrika Uluslar Kupası eleme maçında sağ uyluk ön kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Vincent Aboubakar'ın yapılan değerlendirme neticesinde, sağ uyluk ön adalesinde (Rektus Femoris) gerilme ve ödem (Grade 1 Strain) saptanmış olup futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır." 

 

 

TAKIMDA SON DURUM

Siyah beyazlılarda Cenk Tosun ve Dorukhan koronavirüse yakalandı. Ghezzal ve Hasic ise milli takım kampında sakatlık geçirdi. Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ghezzal, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek bir diğer oyuncu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN