Acıya dayanamayan annesi baygınlık geçirdi

Acıya dayanamayan annesi baygınlık geçirdi

Gaziantep’te tartıştığı komşusu tarafından bıçaklanarak öldürülen Suriye uyruklu şahsın cenazesi, Adli Tıptan çıkarıldığı sırada acıya dayanamayan annesi baygınlık geçirdi.

Olay, Gaziantep’in Vatan Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Ubeyda Muhammed komşusu İ.Ç.’yi arabasını kurcalarken gördü. Kısa süreli tartışmanın ardından İ.Ç., Ubeyda Muhammed’i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan 19 yaşındaki Ubeyda, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Suriyeli gencin yakınları sinir krizi geçirdi. Ubeyda’nın Adli Tıp Kurumundaki cenazesi çıkarıldığı sırada acıya dayanamayan annesi baygınlık geçirdi.

GAZİANTEP/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN