Adana'da silahlı saldırı: Kahvede oturanları ve yoldan geçeni öldürdü

Adana'da silahlı saldırı: Kahvede oturanları ve yoldan geçeni öldürdü

Adana'da cinnet getiren bir kişi, biri mobilet üzerinde ikisi kahvehanede olmak üzere 3 kişi tabancayla öldürdü. Mobilet üzerinde öldürülen şahsın kucağında 5 yaşındaki çocuğunun da bulunduğu öğrenildi. Küçük çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından kanlar içinde kalan babasının kucağından alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesi, Köprülü Mahallesinde meydana geldi.

Hayati Özkaya, 5 yaşındaki oğlu Osman'ı kucağına alarak mobiletle Köprülü Mahallesinde giderken uğradığı silahlı saldırı sonucunda yere yığılarak hayatını kaybetti.

19-08/22/adanada-silahli-saldiri-kahvedeki-2-kisi-ile-motosikletliyi-oldurdu_8828_dhaphoto1.jpg

5 yaşındaki çocuk ise çevredeki vatandaşlar tarafından kanlar içinde kalan babasının kucağından alındı.

19-08/22/aw783359_02.jpg

Çocuk gözyaşlarına boğularak babasını olay yerinde korku dolu gözlerle izledi.

DAHA SONRA KAHVEDE OTURAN 2 KİŞİYİ VURDU

Bir süre sonra ise ilk olayın yaklaşık 500 metre uzağında kahvehaneden tabanca sesleri geldi. Burada ise kahvehane sahibi Okan Develi ile arkadaşı Necmettin Şahinoğlu tabanca ile başlarından vuruldu. Şahısları vuran zanlı ise olay yerinden kaçtı. Kahvehanede vurulan iki şahıs da hayatını kaybetti.

19-08/22/aw783359_14.jpg

İki şahsın yakınları kahvehanede feryat etti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Bu arada mobilet üzerinde hayatını kaybeden Özkaya'nın eşi Mehpare Özkaya ve 7 yaşındaki kızı Halide Özkaya da cinayeti öğrenir öğrenmez olay yerine geldi. Eşi Özkaya olay yerine girmek istedi ancak polis izin vermedi. Genç kadın yanındaki kızı ile gözyaşlarına boğuldu.

19-08/22/aw783359_04.jpg 

Ölen adamın eşi ağlayarak "Kim yaptı, niye?" diye sordu. ''Ayşe'nin babası'' yanıtını alınca da ''Biz ona ne yaptık'' diye isyan etti. Saldırıya şahit olan büyük kızı ise ''Bana da sıkıyordu. Ben eğildim'' diyerek nasıl kurtulduğunu anlattı.

19-08/22/aw783359_11.jpg

Olay yerine gelen cinayet ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Zanlının cinnet geçiren Güçlü Doğan T. olduğu öne sürüldü. 

 

ADANA/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN