Boykotlar dünyaca ünlü şirketi bitirdi! Şubelerini tek tek kapatıyor, Fast food zincirinden kötü haber!

Boykotlar dünyaca ünlü şirketi bitirdi! Şubelerini tek tek kapatıyor, Fast food zincirinden kötü haber!

İsrail'in Gazze'ye saldırısı sonrası o Fast food zinciri boykot edildi! Dünyaca ünlü şirket şubelerini tek tek kapatıyor! Fast food zincirinde kötü haber...

Malezya'da faaliyet gösteren ve KFC'nin sahibi olan QSR Brands, ülke genelindeki 108 şubesinin geçici olarak kapatıldığını duyurdu. Başkent Kuala Lumpur'un çeşitli bölgelerindeki KFC şubelerinin kapalı olduğu görüldü. Çalışanlar, son bir haftadır şubelere müşteri gelmediği için kapatıldıklarını belirtti.

ŞUBELERİN YÜZDE 80'İ KAPATILDI

kfc-2.jpg

Malezya'nın Kelantan eyaletindeki KFC şubelerinin yüzde 80'inin kapatıldığı bildirildi. Bu kararın ardından Johor eyaletinde bulunan 15 KFC şubesinin de geçici olarak kapatıldığı açıklandı.

QSR Brands henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, KFC'nin Malezya genelinde 600'ün üzerinde şubesi bulunuyor.

KFC'NİN İSRAİL'E DESTEK AÇIKLAMALARI BOYKOTUN SEBEBİ

kfc-1.webp

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını destekleyen açıklamalar yapan ve yardımlar gönderen uluslararası şirketler, dünya genelinde boykot ve protestolara maruz kalıyor. ABD'li restoran zinciri KFC de bu şirketler arasında yer alıyor ve benzer protesto ve boykot kampanyalarıyla karşı karşıya kalıyor.

KFC'nin Malezya'daki şubelerinin geçici olarak kapatılmasıyla ilgili gelişmeler devam ederken, şirketin bu duruma ilişkin resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN