Müge Anlı'da muhabir ceset buldu! Günlerdir aranıyordu: Canlı yayında korkudan çığlık atarak gösterdi

ATV’nin en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert’te akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Reyting rekorları kıran programın damga vuran olaylarından biri muhabir tarafından bulunan ceset oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bir süredir Müge Anlı’nın programında aranan Şaban Ataş olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre Şaban Ataş’in bir cinayete kurban gittiği ve cesedinin gömüldüğü yer ortaya çıktı. Programın muhabiri canlı yayın esnasında söz konusu yeri gösterirken gördüğü ceset karşısında çığlık çığlığa kaldı. İşte olayın detayları…

yeni-proje-19.jpg

ESKİ EŞ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Muğla’da yaşayan 3 çocuk babası Şaban Ataş, bir süre önce kaybolduğu endişesi ile Müge Anlı’nın programına konu oldu. Söz konusu olayın incelendiği bölümün canlı yayın çıkışında Ataş'ın bir süre önce boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eski eşi Emine Karabulut itiraflarda bulundu.

Müge Anlı’ya itiraf eden Karabulut, "Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü" dedi. Eski eş cesedin gömüldüğü yeri de söyleyerek gerekli bilgileri verdi.

yeni-proje-20.jpg

MUHABİR OLAY YERİNE KOŞTU

Programın muhabiri Karabulut’un söylediği yere giderek canlı yayın yaptı. Tam o esnada ceset ile karşılaştı ve koşarak oradan uzaklaştı. Ekipler ise bölgede detaylı aramalara başlayarak cesedin Ataş’a ait olduğunu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN