AirPods 3 ne zaman çıkar? Yeni kablosuz kulaklık için tarih verildi

AirPods 3 ne zaman çıkar? Yeni kablosuz kulaklık için tarih verildi

Apple, AirPods kablosuz kulaklıklarıyla piyasada lider konumda. Apple’ın AirPods 1 ve Pro’nun ardından AirPods 3 için acele etmeyeceğine dair bir bilgi paylaşıldı. Tam olarak bilinmese de yeni nesil kablosuz kulaklığın özellikleri, fiyatı ve tasarımıyla ilgili görüşler mevcut.

Net bir tarih ortaya çıkmasa da Apple Analisti Ming-Chi Kuo, yeni kablosuz kulaklık için 2021'i işaret etmişti. Ancak dünyada patlak veren koronavirüs salgını ve AirPods Pro’nun yakın zaman önce piyasaya sürülmesinden dolayı satışların etkilenmemesi adına AirPods 3’ün çıkış tarihinin uzayabileceği söyleniyor.

AİRPODS 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Daha evvel pek çok tahmini tutan Kuo, yeni nesil AirPods için Apple’ın 2021 yılının ilk çeyreğinde üretime geçeceğini iddia etti. Apple içerisinde çok önemli kaynakları olan Kuo, şirketin pazarlama stratejilerine hâkimliğiyle biliniyor.

En yakın 2021 yılının son çeyreğinde veya 2022 yılının başı itibarıyla yeni kablosuz kulaklığın piyasaya sürüleceği tahmini yapan Kuo, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve Ekim 2019’da çıkan AirPods Pro’nın satışını etkilememek adına Apple’ın yeni kulaklığını üretmeyeceğini söylüyor.

AİRPODS 3 FİYATI NE KADAR OLACAK?

AirPods 3’le ilgili bir sızıntı olmamasına rağmen, Bluetooth 5.0 desteğiyle gelmesinin beklendiği aktarıldı. AirPods 3’ün fiyatı da daha uygun olması veya bir lite versiyonuyla beraber piyasaya çıkması da iddialar arasında yer alıyor.

airpods-3-ne-zaman-cikar-yeni-kablosuz-kulaklik-icin-tarih-verildii.jpg

AirPods Pro Lite modelinin ardından satışa çıkması beklenen AirPods 3, hemen hemen 399 dolar fiyatıyla satılabilir…

AİRPODS 3’ÜN ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Apple AirPods kulaklıklarının en zayıf yanlarından birisinin de pil ömrü olduğu aktarıldı. Apple’ın, yeni kablosuz kulaklığında daha uzun bir pil ömrü olacağı ileri sürülüyor. AirPods Pro’daki ses engelleme ile ilgili başarılı olan Apple’ın yeni modelinde daha iyi bir kalite yakalaması bekleniyor.

AİRPODS 3’ÜN TASARIMI NASIL OLACAK?

Apple’ın yeni kablosuz kulaklığının AirPods Pro’ya benzer bir tasarımla geleceği iddia ediliyor. Apple’ın kullanacağı silikon başlıklarıyla ses yalıtımının daha iyi olması zaten beklenenler arasındaydı. Bluetoothtan dinlenen şarkıların kayıpsız dinleyebilmek için geliştirilen aptX HD özelliğinin olması da beklenen yeni kablosuz kulaklığın, yüksek kalitede müzik dinleyenler için iyi bir seçenek olacağı söyleniyor.

Apple'ın kulaklığının fiyatı dudak uçuklattı: Sadece yastığı 729 liraApple'ın kulaklığının fiyatı dudak uçuklattı: Sadece yastığı 729 liraFiyatları parmak ısırtıyor! İşte Türkiye'de indirime giren teknolojik cihazlarFiyatları parmak ısırtıyor! İşte Türkiye'de indirime giren teknolojik cihazlariPhone fiyatları ne kadar oldu? iPhone zamlandı mı? Apple Temmuz ayı itibarıyla zam yaptıiPhone fiyatları ne kadar oldu? iPhone zamlandı mı? Apple Temmuz ayı itibarıyla zam yaptı

Apple'dan 'ucuz iPhone' adımıApple'dan 'ucuz iPhone' adımı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN