Akıncı dizisinin oyuncuları kimler? Akıncı nerede çekiliyor?

Akıncı dizisinin oyuncuları kimler? Akıncı nerede çekiliyor?

2021 yılının ilk dizisi Akıncı fantastik kurgusu ve aksiyon sahneleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. İstanbul’un tarihi mekanlarında çekilen sahnelerle birlikte Akıncı dizisinin oyuncuları da sevilen isimler arasında yer alıyor…

Akıncı dizisi, konusu ve oyuncuları ile ekranlara yeni bir soluk getiriyor. Başrolde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı Akıncı dizisi, başta Kuzguncuk olmak üzere İstanbul’un sevilen mekanlarında çekimlerine devam ediliyor.

AKINCI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Akıncı dizisi, uzun zamandır ekranlarda yer alan dizilerden farklı bir senaryoya sahip. Şehri ve insanları canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesinin anlatıldığı dizide yaşamın içinden bir çok konu da işleniyor. Dizinin yayınlanan fragmanlarında ise, hikayenin fantastik bir kurgu ile anlatıldığı ve bol miktarda aksiyonun bulunduğu görülüyor.

AKINCI DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Aksiyon dolu sahneleri ve sıra dışı senaryosuyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Akıncı dizisi 1 Ocak Cuma akşam saat 20.00’da ilk bölümü ile ATV ekranlarında olacak.

AKINCI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Şükrü Özyıldız; Akıncı, Büşra Develi; Nergis rolleri ile başrolleri üstlenirken, Akıncı dizisinin oyuncu kadrosunda Tolga Ekin, Yıldıray Şahinler, Sermet Yeşil, Erkan Bektaş, Serhan Onat, Didem İnselel, Ayça Erturan, Atakan Hoşgören, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Ercü Turan, Yılmaz Bayraktar ve Deren Talu gibi isimler yer alıyor.

İŞTE AKINCI DİZİSİNİN FRAGMANI

 

 

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul’un birçok tarihi semtinde çekimlerine devam edilen Akıncı dizisinin bazı sahneleri, İstanbul’un en sevilen yerlerinden olan Kuzguncuk’ta çekiliyor. Dizi için ayrıca film ve dizi sektöründe bolca kullanılan platolardan da yararlanılıyor.

akinci-dizisinin-oyunculari-kimler.jpg

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

18 Şubat 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Şükrü Özyıldız’ın babası Karadenizli Annesi ise Rum’dur. Kendinden iki yaş küçük bir kız kardeşi bulunan Özyıldız, İTÜ’de Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanarak İstanbul’a gelmiştir. Burada bir yıl eğitim aldıktan sonra yeniden sınava girerek Ege Üniversitesi’nde işletme bölümünü kazanmış, eğitim hayatın içinde Erasmus ile Portekiz’e gitmiştir.

Şükrü Özyıldız küçüklüğünden bu yana dövüş sporlarına ilgi duyması nedeniyle Portekiz’de iken kafes dövüşlerine başlamış ancak bir süre sonra bu işi bıraktığını açıklamıştır.

Hayat boyu hep hiperaktif bir yapıya sahip olan Şükrü Özyıldız, yurtdışında oyunculukla ilgili workshopa katıldıktan sonra oyunculuğa olan ilgisini fark etmiş, ardından da Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alma kararı almıştır.

İlk olarak, 2011 yılında ekranlara gelen Şükrü Özyıldız bundan önce pek çok reklam ve tiyatro oyununda yer almıştır.

2013 yılında, Star TV’de Gizem Karaca ve Berk Oktay ile Benim Hala Umudum Var dizisinde yer alan genç oyuncunun ilk sinema filmi ise 2013 yılında vizyona giren Neva olmuştur.

2014-2015 yıllarında ise Emir karakteri ile Şeref Meselesi dizisinde yer almıştır.

2015 yılında, Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Eren karakteri ile hayranlarının karşısına çıkan yakışıklı oyuncu 2016’da Show TV’de yayımlanan Kış Güneşi adlı dizide Efe-Mete karakteri ile ekranlarda görünmüştür. Dizi düşük reytinglerden dolayı 18. bölümde final yapmıştır.

Şükrü Özyıldız 2021 yılında ATV’de yayınlanacak olan Akıncı isimli dizinin başrol oyuncusu olarak yeniden ekranlara dönmüştür.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN