Aksiyon filmini aratmayacak görüntüler! Yaşananlar anbean kayıtlara geçti....

Aksaray’da polis ile bir şahıs arasında yaşanan kovalamaca aksiyon filmlerini aratmadı. Koronavirüs denetimleri yapan polis, şüpheli bir araca dur ihtarında bulundu. Bunun üzerine elinde pompalı tüfekle araçtan inen şahıs ise koşarak kaçmaya çalıştı. Kameraların anbean kayda aldığı kovalamacanın sonunda şüpheli, ters kelepçe ile etkisiz hale getirildi. İşte yaşananlar...

Aksaray’da aksiyon filmlerini aratmayacak bir kovalamaca yaşandı. Bir şahıs aracından elindeki pompalı tüfekle inerek kaçmaya çalıştı. Polis uzun süren kovalamaca sonucu şahsı kıskıvrak yakalarken, araçla kaçan 2’si kadın 3 kişi de yine kovalamaca sonucu yakalandı. O anlar araç güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.  

DUR İHTARINA ÜZERİNE ŞÜPHELİ KAÇMAYA BAŞLADI 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alarak denetimler yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, şüpheli bir araca dur ihtarında bulundu.  

İhtar üzerine duran araçtan elinde pompalı tüfekle inen bir şahıs, koşarak kaçmaya başladı. Araçtan inen gencin kaçması üzerine polis, gencin peşine düştü. 

polis.jpg

FİLM SAHNESİNİ ARATMAYACAK KOVALAMACA  

Film sahnelerini aratmayan kovalamaca araç güvenlik kamerasınca anbean görüntülenirken, sokak aralarına girerek izini kaybettirmeye çalışan genç, sıkı takip sonucu kısa sürede elindeki ruhsatsız pompalı tüfekle yakalandı.  

TESR KELEPÇE İLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Kısıtlamayı delen, maskesi olmayan ve dur ihtarına uymayarak ruhsatsız tüfekle kaçan 22 yaşındaki K. Karaibiş, ters kelepçe takılıp etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.  

polis3.jpg

3 KİŞİ DE ARAÇLA KAÇMAYA ÇALIŞTI 

Bu sırada kovalamacayı fırsat bilen araç sürücüsü ile içindeki 2 kişi de olay yerinden kaçtı. Ekipler, çok geçmeden aracı da bir kavşakta kıstırarak 3 kişiyi gözaltına alındı.  

Pompalı tüfekle kaçarken yakalanan genç ve araçta içerisinde bulunan 2’si kadın toplam 4 şüpheli gözaltına alındı.  

polis5.jpg

TOPLAM 12 BİN 914 TL CEZA KESİLDİ 

Şüpheliler sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, kısıtlamaya uymamaktan 12 bin 600 TL ve araç trafik kusurundan 314 TL olmak üzere toplam 12 bin 914 TL para cezası kesildi.  

Şüphelilerin otomobili bağlanarak otoparka çektirilirken ayrıca olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

polis2.jpg                                   

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN