Alina Iapugova Fenerbahçe Öznur Kablo'da

Alina Iapugova Fenerbahçe Öznur Kablo'da

Fenerbahçe Öznur Kablo, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor forması giyen Alina Iapugova'yı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, Ukraynalı guardın 1 Ocak 2021 tarihinden sezon sonuna kadar çubuklu formayı giyeceğine yer verildi.

Fenerbahçe Öznur Kablo, Ukraynalı şutör guard Alina Iapugova'yı renklerine kattı. Ülkemizde daha önce Çukurova Basketbol'da forma giyen 28 yaşındaki guard 2019-2020 sezonunda da sarı-lacivertli formayı terletmişti. Euroleague Women'ın MVP'sini kadrolarına kattıkları için mutluluk yaşadıklarını belirten Fenerbahçe Öznur Kablo'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Sipahioğlu, "Alina Iagupova'yı tekrar kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Hedeflerimize ulaşma yolunda, mevcut kadromuza geçen sezonun Euroleague Women MVP'sini katarak ciddi bir güç kattığımızı düşünüyoruz. Alina'ya Fenerbahçe Öznur Kablo'ya tekrar hoş geldin diyor, birlikte nice zaferlere diyorum." ifadelerini kullandı. Bu sezon ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor'da da görev yapan Alina Iagupova, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN