Alman panzeri bozuldu

Alman panzeri bozuldu

İspanya, UEFA Uluslar Ligi A Ligi 4. grupta evinde konuk ettiği Almanya'yı 6-0 yenerek rakibinden liderliği kaptı ve adını yarı finale yazdırdı.

UEFA Uluslar Ligi 4. grup son maçında İspanya, Almanya'yı konuk etti. Maçı baştan sona üstün götüren İspanyollar, güçlü rakibini farklı geçti. Sarı kırmızılıara galibiyeti getiren goller, 17. dakikada Alvaro Morata, 33., 55. ve 71. dakikada Ferran Torres, 38. dakikada Rodri ve 89. dakikada Mikel Oyarzabal'dan geldi.

Bu sonucun ardından grubu 11 puanla lider olarak tamamlayan İspanya, UEFA Uluslar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı. Son haftaya lider olarak giren Almanya ise 9 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi ve bir üst tura çıkma şansını yitirdi. İspanya Almanya'yı 6-0 yendi.

UKRAYNA MAÇINA KORONAVİRÜS ENGELİ

UEFA Uluslar Ligi'nde dün akşam ayrıca A, C ve D liglerinde 8 karşılaşma oynandı. İsviçre ile Ukrayna arasındaki 4. grup müsabakası ise Ukrayna Milli Takımı'nda görülen koronavirüs vakaları nedeniyle oynanmadı.

A Ligi 3. Grup maçında Fransa, konuk ettiği İsveç'i 16 ve 59. dakikalarda Olivier Giroud, 36. dakikada Benjamin Pavard, 90+5. dakikada Kingsley Coman'ın attığı gollerle 4-2 yendi. İsveç'in golleri, 5. dakikada Viktor Claesson ve 88. dakikada Robin Quaison'dan geldi. Daha önce 3. Grup'tan Uluslar Ligi finallerine yükselmeyi garantileyen Fransa, 16 puana ulaştı. İsveç ise grup sonuncusu olarak B Ligi'ne düştü.

20201117-2-45416533-59842931.jpg

Öte yandan C Ligi 1. grupta Karadağ, zirvede yer alarak B Ligi'ne çıktı. Bu grupta son sırada kalan Kıbrıs Rum Kesimi, play-out oynayacak takım oldu.

D Ligi 1. Grup'ta Faroe Adaları, 2. grupta ise Cebelitarık lider olarak C Ligi'ne yükselmeyi başardı.

ULUSLAR LİGİ 6. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

UEFA Uluslar Ligi'ndeki müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

A Ligi

3. Grup: Hırvatistan- Portekiz: 2-3 , Fransa-İsveç: 4-2

4. Grup: İspanya-Almanya: 6-0

C Ligi

1. Grup: Lüksemburg-Azerbaycan: 0-0, Karadağ-Kıbrıs Rum Kesimi: 4-0

D Ligi

1. Grup: Andorra-Letonya: 0-5, Malta-Faroe Adaları: 1-1

2. Grup: Cebelitarık-Liechtenstein: 1-1

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN