Alman yönetmen ünlü oyuncuya sahip çıktı!

Alman yönetmen ünlü oyuncuya sahip çıktı!

Almanya’nın başkenti Berlin’de üç gün boyunca maddi yetersizlik nedeniyle sokakta yatan Türk kökenli aktör Birol Ünel’e yönetmen arkadaşı kucak açtı.

‘Duvara Karşı’ filminde Sibel Kekili ile başrolü paylaşan Ünel kendisini davet eden yönetmen arkadaşının evinde kalmak için Köln kentine gitti. Ünlü oyuncu, “Başımı tekrar bir çatının altına sokacağım için memnunum” dedi. 

Ünel, önce anahtarını kaybettiği için sokakta yattığını söylemiş, daha sonra maddi yetersizlik nedeniyle dışarıda kaldığı ortaya çıkmıştı. Alman Bild gazetesi, Ünel’in ‘Duvara Karşı’ filminde canlandırdığı ‘sarhoş, umutsuz adam Cahit’ karakterine atıfta bulunarak “Filmdeki rolü gerçek oldu” ifadesini kullanmıştı. 

“Hayatımı yeniden organize etmem gerekiyor”

Dört ay önce kimliğini kaybettiği öğrenilen Ünel’in maddi olarak zor durumda olduğu belirtildi. 53 yaşındaki Ünel, yönetmen Fatih Akın tarafından çekilen Duvara Karşı, Aşka Ruhunu Kat (Soul Kitchen) ve Temmuz’da filmleriyle adını duyurmuştu. Alkol sorunu olduğu bilinen oyuncu, sokakta yatmasına ilişkin, “Bu bir zavallılık. Hayatımı yeniden organize etmem ve kendime yeni bir kulübe bulmam lazım” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN