Almanya'daki cinayette yamyamlık şüphesi

Almanya'daki cinayette yamyamlık şüphesi

Almanya'da bir cinayete ilişkin yürütülen soruşmada, şüphelinin yamyamlığa ve insan eti yemeye ilgisinin olduğu ortaya çıktı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de haftalar önce işlenen bir cinayete ilişkin yürütülen soruşmada, şahsın yamyamlık kurbanı olabileceği açıklandı. 

YAMYAMLIK ŞÜPHESİ 

Uzmanlar tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Berlin'de Kasım ayının başlarında bulunan bir cesette yapılan incelemelerde 'yamyamlık izlerine' rastlandığı duyuruldu. 

OLAYLA İLGİLİ BİR KİŞİ GÖZALTINDA 

44 yaşındaki şahsın öldürülmesine ilişkin, 41 yaşındaki bir şahıs 'cinsel amaçlarla cinayet' şüphesiyle olay mahalline yakın bir konumda bulunan evinde gözaltına alınmıştı.

“ŞÜPHELİ İNSAN ETİNE İLGİLİ” 

Berlin Savcılığı Sözcüsü Martin Steltner, şüphelinin 'yamyamlığa ve insan eti yemeye ilgisi olduğunu' ve daha önce konuya ilişkin internet üzerinden araştırma yaptığını belirtti.

Steltner ayrıca, maktül ve şüphelinin internet üzerinden daha önce temas kurduğunu kaydetti.

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR CİNAYETLER İŞLENDİ 

Almanya'da 2006 yılında Armin Meiwes isimli bir şahıs, internet üzerinden tanıştığı bir kişiyi öldürüp etini yediği için suçlu bulunmuş ve müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

2015'te ise bir Alman polis memuru, yamyamlık üzerine kurulmuş bir online tartışma forumunda tanıştığı bir kişiyi öldürmekten suçlu bulunmuştu. Savcılar, kurbanın 'biri tarafından yenme fantazisi' kurduğunu tespit etmiş, ancak şüphelinin gerçekten kurbana ait eti yediğini kanıtlayacak nitelikte bir delile ulaşmadıklarını bildirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN