‘Alo ben Emre abin’ dediler ama Dorukhan’ın yeni adresi belli oldu

‘Alo ben Emre abin’ dediler ama Dorukhan’ın yeni adresi belli oldu

Beşiktaş ile henüz anlaşmaya varamayan Dorukhan Toköz’ün gönlü Serie A’da. Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Dorukhan'ın İtalyan ekibi Lazio ile transfer görüşmeleri sürdürdüğü ortaya çıktı.

KARAR.COM

2018’de 150 bin euro karşılığında Eskişehirspor’dan transfer edilen ve dönem dönem ağır sakatlıklar yaşasa da Beşiktaş’ın orta sahadaki en önemli oyuncularından biri olan Dorukhan Toköz’ün yeni adresi ortaya çıktı.

“ALO BEN EMRE ABİN’ İDDİASI

Sezon sonunda Beşiktaş ile kontratı sona erecek olan ve adı sık sık Fenerbahçe’yle anılan Dorukhan için Emre Belözoğlu’nun devreye girdiği kaydedilirken, sarı lacivertli kulübün yıldız futbolcunun işini bitirdiği iddia edildi.

AHMET BULUT: BEŞİKTAŞ OLMAZSA YURTDIŞI...

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 18 maçta 2 asist yapan Dorukhan Toköz’ün Erdal Torunogulları ile sürekli görüşme halinde dolduğu kaydedilirken, 24 yaşındaki orta sahanın 1,5 milyon euro artı bonus talep ettiği, yönetimin ise 1 milyon euro’dan geri adım atmadığı bildirildi. Beşiktaş ile anlaşamaması halinde kariyerine Türkiye’de devam etmeme kararı alan Dorukhan’ı bazı İtalyan ve İngiliz ekipleriyle görüşmelere başladığı anlaşılırken, konuyla ilgili Ahmet Bulut’un ‘Dorukhan ya Beşiktaş ile anlaşacak ya da yurtdışı transferi gerçekleşirecek’ sözleri tartışmalara son noktayı koydu.

İGLİ TARE DORUKHAN’I İSTİYOR

Fenerbahçe’ye gitmeyi düşünmeyen Dorukhan Toköz’ün Sassuolo, Atalanta ve Lazio ile dirsek teması halinde olduğu bilgisi gelirken, Menajer Ahmet Bulut’un geçtiğimiz günlerde gök mavililerin Sportif Direktörü İgli Tare’yle ön görüşme yaptığı vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN