Altay pes etmeyecek

Altay pes etmeyecek

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta son 3 maçından 2 puan çıkarabilen Altay'da Profesyonel Şube Başkanı Alex Padulano, "Pes etmek yok" mesajı verdi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta son 3 maçından 2 puan çıkarabilen Altay'da Profesyonel Şube Başkanı Alex Padulano, "Pes etmek yok" mesajı verdi.

"Ben bu ekibe kefilim" diyen Alex Padulano, sezon başında çok zor şartlar altında kadro oluşturabildiklerini hatırlatarak, "Genç oyuncularımız beklenin üzerinde bir performans gösterdi. Bu günlere kolay gelmedik. Bir mağlubiyetle havlu atmayız. Son haftalarda eksikliğini gördüğümüz kazanma arzusunu tekrar yakalamak için çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun, her maçta sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

"Geçmişi unuttuk"

Şanssız puan kayıpları yaşadıklarını dile getiren Padulano, şöyle devam etti: "Berabere kaldığımız Düzyurtuspor, Arsinspor ve Maltepespor maçlarından galip ayrılsak, şu anda liderle aramızda 4 puan fark olacaktı. Ancak geçmişe takılmıyoruz. Oyuncularımızın istediklerinde neleri başarabileceğini biliyoruz. Sahada yine kazanmak için 90 dakika mücadele eden, savaşan bir takım izlemek istiyoruz. Sonuç ne olursa olsun galibiyet için mücadele etmeliyiz."

Pazar günü Yeşil Bursa'yı konuk edecek Altay'da cezalı Hayrullah ve Orhan forma giyemeyecek. Cezası biten Hüsamettin ile Fatih takımdaki yerlerini alacak.

İZMİR / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN