Promosyonun son günlerinde Garanti BBVA bombayı patlattı! Promosyonları önceden alan pişman olacak: Emeklinin cebi bayram edecek

Garanti BBVA tarafından paylaşılan emekli promosyonu güncellendi. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemelerinde bu rakamlar dikkat çekti. Yüz güldüren rakamlara ulaşan promosyon ödemeleri daha öncesinde promosyon alanları pişman etti. peki güncel promosyon ödemesi ne kadar? İşte tüm detaylar...

PROMOSYON ÖDEMELERİNDE SON 3 GÜN

Son zamanlarda yeniden gündeme gelen promosyon ödemelerinde güncellemeler yapılıyor. 2022 yılı itibariyle başlayan promosyon rekabeti 2023 yılının nisan ayında da tüm hızıyla devam ediyor. 2022 yılının en çok araştırılan konularından birisi olan promosyon ödemeleri son aylarda yaşanan emekliliğe dair gelişmeler ile canlandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli maaşında yaşanan artış ile birlikte bankalar arasındaki rekabet hız kazandı. EYT'den emekli olan müşterileri kendi bünyesine çekmek adına rakamlarını ve kampanyalarını sık sık güncelleyen bankalar arasında Garanti BBVA'da yer alıyor.

Güncel promosyon ödemelerini emekli vatandaşlara duyurdu. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesi ile birlikte promosyon ödemeleri de otomatik olarak değişti.

GARANTİ BBVA GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Garanti BBVA nisan ayı için güncel promosyon ödemelerini paylaştı. EYT'li vatandaşların gündeminde yer alan promosyon ödemeleri yapılıyor. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon ödemeleri ile birlikte şubeye giden emekli faydalanıyor. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye yükselmesi ile birlikte promosyon ödemeleri de otomatik olarak artış gösterdi. 30 Nisan tarihine kadar devam eden promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 - 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
  • 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
  • 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır.

Promosyon ödemesinden faydalanabilmek için en yakın Garanti BBVA şubesine müracaat ederek 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt vermeniz gerekir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri