Polis kılığında gasp kamerada: Ağzına silah doğrultup, kelepçeleyip kaçırdılar

Polis kılığında gasp kamerada: Ağzına silah doğrultup, kelepçeleyip kaçırdılar

Dolandırıcılık ve gasp olaylarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Beyoğlu'nda, sahte polis yeleği giyen 4 kişi, Lübnanlı iş insanının evine girdi, ağzına silah dayayarak kasasındaki 30 bin dolarını gasbetti. İş insanını darp edip kaçıran şüpheliler, sevgilisinden istedikleri fidyeyi almaya gelince polis tarafından yakalandı. O anlar kameralara anbean yansıdı.

Olay, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta 6 Nisan'da saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahte polis kimliği ile rezidansa gelen polis yelekli 4 şüpheli, rezidans güvenliğine Lübnanlı iş insanı Jaafar Sannan W.'nin dairesinde olup olmadığını sordu. Güvenlik görevlisinin iş insanının dairesinde olmadığını söylemesi üzerine telefon numarası bırakıp ayrıldılar.

88

İŞ İNSANININ DAİRESİNE ÇIKTILAR

Birkaç gün sonra yine rezidansa gelen 4 şüpheli, Lübnanlı iş insanı Jaafar Sannan W.'nin dairesine çıktı. İş insanına silah doğrultan şüpheliler, kasada bulunan 30 bin doları aldı. Lübnanlı iş insanını darbederek plastik kelepçe takan şüpheliler, Jaafar Sannan W.'yi araca bindirerek kaçırdı.

99

SEVGİLİSİNDEN FİDYE İSTEDİLER

Kaçırdıkları Lübnanlı iş insanının sevgilisi Golshan N.'yi arayan şüpheliler, bu sefer de ondan fidye istedi. Golshan N. polise giderek yardım istedi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Rezidansın güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, iş insanının kaçırıldığı aracı belirledi.

999

Aracın yeniden rezidansa gelmesi üzerine harekete geçen ekipler, 3 şüpheliyi yakaladı. Yanlarında para dolu çanta bulunan 3 şüpheli suçlamaları ret etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden ikisi tutuklandı.

00

KELEPÇELEYİP KAÇIRDILAR

Şüphelilerin Lübnanlı iş insanını kaçırma anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, polis yeleği giymiş 4 kişinin iş insanı Jaafar Sannan W'yi kelepçeleyerek götürmesi görülüyor. Polisin şüphelileri yakalamak için yaptığı operasyon anı ise cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, şüphelilerin araçtan indirilerek tek tek gözaltına alınması görülüyor.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN