Ebru Şallı tüm Türkiye'nin yüreğine dokundu! Oğlundan sonra ilk kez...

3 sene önce küçük oğlu Pars’ı kaybeden ünlü manken Ebru Şallı, Tüm Türkiye'nin yüreğine dokundu. Oğlunu kaybettiği günden bu yana odasına bir an olsun girmeyen Şallı, odanın kapısına depremzedeler için açtı. Ebru Şallı yaptığı hareketle herkesin gönlünü fethetti.

Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden olan oğlu Pars 9 yaşında lenfoma kanserine yakalandı. Uzun süre tedavi gören minik Pars kansere yenik düştü. O günden bu yana oğlu Pars'ın her adı geçtiğinde gözyaşlarına hakim olamayan Ebru Şallı yanından geçmeye korktu odanın kapısına depremzedeler için açtı. Yaptığı bu jest ile herkesin gönlünü fetheden güzel manken hem ağladı hem de ağlattı.

EBRU ŞALLI'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

2020 yılında lenfoma kanserinden oğlunu kaybeden Ebru Şallı o günden bu yana oğlu Pars'ın odasına hiç girmediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde İstinye'de kameralara yakalanan Şallı, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.


Takvimde yer alan haber doğrultusunda Ebru Şallı'nın depremde enkaz altında can veren kızının eline bir an olsun bırakmayan babanın görüntüsünün gözler önünden gitmediğini söylediği aktarıldı. Herkesin dışarıdan Ah yan kesip konuştuğunu ifade eden Şallı, o babanın acısını kimsenin anlayamayacağının altını çizdi.

Oğlunun vefatından bu yana odasına hiç girmediğini ifade eden ünlü manken hastane süreci olduğu için odadaki her şeyin çok yeni olduğunu aktardı. Pars'ın eşyalarını güzel bir yere ulaştırmak istediğini aktaran Şallı, bunu başardığını söyledi. Deprem bölgesindeki 5 erkek çocuklu bir aileye ulaştığını dile getiren Ebru Şallı, “Pars'ın oyun bilgisayarından, çorabına kadar her şey tek tek güzelce paketledim. Hem ağladım hem yaptım.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri