Gıdınızdan ve Tombul Yanaklardan Kurtulun! İşte Gıdınızı Anında Ortadan Kaldıran O Yöntem

Çift çene, çene altında bulunan ve göze hoş gelmeyen yağ birikimidir. Başımızı eğdiğimizde hacmi artan bir guatr gibi görünür. Selülit gibi bir cilt lekesi değildir ve ortadan kaldırılması bundan daha kolaydır.

Genellikle, gıdı fazla kilolu ve obezite durumlarında mevcuttur. En azından daha belirgin. Aslında, ince bir şekle sahip bir kişi bile buna sahip olabilir. Tıpkı daha yuvarlak bir yüze sahip olabileceği gibi. Hem yumuşak hem de zayıf insanlar, vücudun yalnızca bir bölümünde veya en azından daha büyük miktarlarda aşırı yağ, hatta sıvı biriktirebilir.

Ancak yüz ve gıdının tedavisi en kolay kısımlar olduğu için çok fazla endişelenmemize gerek yok. Aslında yüz, iyi bir düşük kalorili diyet ve her şeyden önce fiziksel aktivite ile vücudun ilk zayıflayan kısmı olacaktır.

GÜNDE SADECE 3 DAKİKA İLE GIDINIZI KAYBETMENİN YOLU

Vücudun bu bölümünü hızla incelmeye yardımcı olacak bazı hedefli egzersizler olacaktır. Öyleyse, yüzünüzü ve gıdıyı kolayca ve kısa sürede nasıl incelteceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Bir hafta sonra bile sonuçları görmek günde sadece 3 dakika sürecektir.

Bunlar, cildi daha tonlu hale getirmek için "germenize" izin veren yüz germe egzersizleridir. Ayrıca boyun kırışıklıkları ve iltihaplı serviksler için de idealdirler, ancak bunları yapmadan önce doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.

YÜZ GERME EGZERSİZİ

Öncelikle omuzlarımızı gevşetmeliyiz. İlk egzersiz, çeneyi mümkün olduğunca dışarı çıkarmaya çalışırken tavana bakmaktır. 5 saniye poz veriyoruz ve sonra yere bakmak istiyormuş gibi başımızı indiriyoruz. Hareketi 10 kez tekrarlayalım.

Avuç içi ile yüz ve boyun bölgesine masaj yapmaya devam ediyoruz. Parçaları yayıyoruz ve ardından 1 dakika dairesel hareketlerle masaj yapıyoruz. Ayrıca köprücük kemiklerine parmaklarımızla klavye kullanır gibi 1 dakika masaj yapıyoruz.

Parmakları kancaya geçirmeye devam ediyoruz ve çeneden başlayarak 30 saniye yanaklara doğru geriyoruz. Yüzün her tarafında çimdikler ve gıdı ile bitiriyoruz.

FARKLI YÖNTEMLER DENEYİN

Bu egzersizlere ek olarak makyaj veya saç ile hem yüzü hem de gıdıyı inceltebiliriz. Saçın uzunluğu çok yardımcı olur, bu yüzden orta kısımla veya tutamla öne doğru getirmeniz yeterlidir. Patlamalara dikkat edin. Yuvarlak, dolgun yüze sahip olanlar bundan kaçınmalıdır.

Kısa saçlı olup gıdı ve dolgun yüzünü fiziksel olarak gizleyemeyenler makyaja başvurabilirler. Yüzün tamamına uygulanan fondötenden daha koyu dokulu bir fondöten veya başka bir ürün uygulayarak yanakları inceltebiliriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri