Kızılcık Şerbeti'nin başarılı oyuncusu Evrim Alasya tepkilere isyan etti: Arkadaşlar ben Kıvılcım değilim!

Kızılcık Şerbeti gündem olmaya devam ediyor. Bu hafta yayınlana son bölümüyle hem takdir hem tepki toplayan dizinin oyuncusu yapılan yorumlara sessiz kalamadı. Oyuncu Evrim Alasya Twitter paylaşımında ""Arkadaşlar ben Kıvılcım değilim" sözleriyle isyan etti. İşte ayrıntılar...

Show TV'de yayınlanan ve her geçen hafta daha fazla izleyici toplayan dizi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü yine gündem oldu. Daha önce kadına şiddet sahneleri sebebiyle tepki çeken dizinin bu hafta şiddet gören Nursema karakterinin susmayıp isyan etmesi gündem olsa da dizide yer alan başka bir sahne de çok dikkat çekmişti. Kıvılcım karakterini oynayan ve söz konusu sahnede söylediği sözler yüzünden sosyal medyada lince uğrayan Evrim Alasya, o tepkilere sessiz kalamadı...

"BEN KIVILCIM DEĞİLİM"

Kızılcık Şerbeti adlı dizide Kıvılcım karakterine can veren Evrim Alasya'nın iftar sahnesinde söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Dizi izleyicilerinin hedefi olan ve yorum yağmuruna tutulan Alasya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar ben Kıvılcım değilim" diyerek isyan etti.

NE OLMUŞTU?

Zorla evlendirilme, kadına şiddet ve dindar-laik çatışması sahneleriyle gündem yaratan Kızılcık Şerbeti'nin cuma günü yayınlanan son bölümünde oruç ve içki sahnesi dikkat çekti. İftar davetine katılan Kıvılcım adlı karakterin masada yeni tanıştığı kişilere verdiği tepki tartışma yarattı. Sahnede Evrim Alasya'nın oynadığı Kıvılcım karakteri erkek arkadaşıyla birlikte bir iftara gidiyor ancak sofrada yan masadakilere alkol servisi yapıldığını gören adamın tepki vermesi üzerine Kıvılcım karakteri "Bu sizi neden rahatsız etti?" diyerek tepkisini dile getiriyor.

"Ramazan ayındayız" cevabı üzerine kıvılcım şu cevabı veriyor: "İsteyen içki içsin isteyen çay içsin. Bundan rahatsız olan varsa da gitsin orucunu evde açıversin. Burası laik bir ülke ve bunun için bu halk çok mücadele verdi. Ayrıca İstanbul turist akınına uğrayan kozmopolit bir yer"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mil Diyanet Sen'in yeni hedefi Kızılcık Şerbeti oldu

Hayat Haberleri