Safiye Soyman kankası Seda Sayan'ın aklına uydu! Öyle bir ameliyat geçirdi ki: Görenler artık tanıyamayacak! 'Ne yaptın kendine Safiye'

Ünlüler dünyasının estetik haberleri hız kesmeden devam ediyor! Safiye Soyman son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Tüm detaylar haberimizde.

Magazin dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Safiye Soyman bu sefer de estetikleriyle gündeme geldi. Safiye Soyman o hallerine binlerce yorum aldı! Peki Safiye Soyman hangi estetik işlemleri yaptırdı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SAFİYE SOYMAN'IN ESTETİKLERİ

Safiye Soyman geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Seda Sayan'ın ısrarı üzerinde Lolita Lift isimli estetik operasyon yaptırdı. Daha önceleri göz kapağı ameliyatı olan Safiye Soyman'ın boyun gerdirme ameliyatı olduğu, kendini bu haliyle çok beğendiği, acısı bile olmadığı öğrenildi. Kendini bu haliyle çok beğenen Safiye Soyman operasyonun iki buçuk saat sürdüğünü, Seda Sayan'ın yanına geldiğini ve onun da çok beğendiğini söyledi. Seda Sayan Safiye Soyman'ın estetiklerinin güzelliğine güzellik kattığını, çok güzel olduğunu söyledi. Safiye Soyman bu hallerini sosyal medyada paylaştı ve fotoğrafının altına binlerce yorum yağdı.


ÜNLÜLERİN ESTETİK DEĞİŞİMLERİ

Ceylan


Çağla Şikel


Ebru Polat


Esra Erol


Fahriye Evcen


Gökçe Bahadır


Hande Erçel


Muazzez Ersoy


Pınar Altuğ


Seda Sayan


Serenay Sarıkaya


Şeyma Subaşı


Türkan Şoray


Yasemin Özilhan



Hayat Haberleri