Semih Öztürk Survivor Ekstra'da olmayacak

Semih Öztürk'ün Survivor Ekstra'da neden olmadığı izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Öztürk'ün, eşi Kurretülayn Matur'un paylaşımı sebebiyle kovulduğu iddia edilmişti. Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede'den açıklama geldi.

Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede, Semih Öztürk'ün programa devam edemeyeceğini açıkladı. Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un Twitter'da yaptığı "Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim" paylaşımından Acun Ilıcalı'nın hayatını kaybeden sağ kolu Alpay Kazan'ı hedef aldığı ileri sürüldü. Öztürk'ün programa çıkmaması da Matur'un paylaşımından dolayı olduğu ileri sürülmüştü.

Semih Öztürk'ün bu paylaşım sonrası kovulduğu konuşulurken haberi Furkan Dede verdi. Dede, "Bugün netleştiği için söylüyorum, Semih Öztürk bazı yaşanan özel sebeplerden ötürü bu sezon bizimle birlikte olamayacak" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Acun, Semih Öztürk'ü kovdu! Sebebi eşinin paylaşımı

Hayat Haberleri