Acun, Semih Öztürk'ü kovdu! Sebebi eşinin paylaşımı

Acun, Semih Öztürk'ü kovdu! Sebebi eşinin paylaşımı

Her hafta TV8 ekranlarındaki Survivor'dan hemen sonra ekranlara gelen Survivor Ekstra'da yorumcu koltuğunda Semih Öztürk'ün yerine İhsan Tarkan yer aldı. Öztürk'ün programda neden yer almadığı ortaya çıktı. Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un paylaştıktan sonra sildiği tweet ise kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Survivor Ekstra'da yorumcu olarak bulunan Semih Öztürk, programda son iki bölümde yer almadı. Sevilen ismin yorumları ile programa damga vururken son bölümlerde olmamasının nedeninin 'ayrılık' olabileceği iddia edildi. Survivor Ekstra'nın dün yayınlanan bölümünde Semih Öztürk'ün yerine İhsan Tarkan'ın oturduğu görüldü.

Bir yarışma programıyla ünlenen ve sonrasında Semih Öztürk ile evlenen Kurretülayn Matur'un Twitter'dan yaptığı paylaşım ise şaşırttı.

"BİR SENİ AFFEDEMEDİM"

Bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, pazar günü hayatını kaybetti. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Matur, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun. Kimsenin hayatını değiştirecek kadar hakkına girmeden, üzmeden, kırmadan yaşamalı insan. Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor 'helal olsun'. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor" dedi.

Kurretülayn Matur'un bu paylaşımını Alpay Kazan için yaptığı iddia edildi.

SEMİH ÖZTÜRK 'KOVULDU' İDDİASI

Sosyal medyada konuşulan iddiaya göre; TV8 yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumculuk yapan Semih Öztürk ile evli olan Kurretülayn Matur'un paylaşımının kanal yönetiminde sorun çıkardığı hatta Öztürk'ün işine son verildiği öne sürüldü.

Sosyal medya gündemine bomba gibi düşen iddia ile ilgili Semih Öztürk'ten ise henüz bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN