Ünlü sunucu Nur Viral Esra Ezmeci'ye neden boşandığını itiraf etti! Canlı yayında şoke eden açıklama: Yine olsa yine yıkarım!

Çalkantılı aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü sunucu Nur Viral, yıllar sonra neden boşandığını Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'ye itiraf etti. Özel hayatına dair önemli itiraflarda bulunan Viral, anlattıklarıyla izleyenleri şoke etti. Canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü. Yine olsa yine yıkarım! Cinsellik sırasında... Bakın Nur Viral neden boşanmış?

Ünlü sunucu Nur Viral, Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'ye neden boşandığını ilk defa açıkladı. Canlı yayında bomba itiraf! Güzel sunucu açtı ağzını yumdu gözünü. Cinsellik sırasında... Bu kadarı da pes artık! İşte detaylar...

Kadın-erkek ilişkilerinden meydana gelen sorunları çözmeye çalışan Esra Ezmeci, canlı yayına telefonla bağlanan izleyicilerin sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Bu sefer yakın dostu sunucu Nur Viral'dan bomba bir itiraf geldi. Ezmeci bir izleyicinin "Beni 6 kere aldatan kocama nasıl ders vermeliyim?" sorusunu yanıtlarken Nur Viral'den bomba bir itiraf geldi.

NUR VİRAL'DEN BOMBA İTİRAF

Konuya dahil olan güzel sunucu, "İçime sindiremem ikili ilişkilerim de böyle hata yapmamak için elimden geleni yaparım. Affeder gibi gözükebilirim ama eskisi gibi olmaz." dedi.

"YİNE OLSA YİNE YIKARIM!"

Konuşmasına devam eden Viral sözlerini şöyle bitirdi:

"Bana sadece aldatmak karşı cinsle yaşadığı sadece bir cinsel ilişki değil, yalan da benim için aldatmak... Kendimi kandırılmış hissederim. Ben evliliğimi bu yüzden yıktım, yine olsa yine yıkarım. Dürüst olacaksın ya!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri