Didem Arslan Yılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

Haber programı sunuculuğu ile tanınan Didem Arslan Yılmaz, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' isimli gündüz kuşağı programını sunuyor. İzleyiciler, Didem Arslan'ın aile yaşamını, kariyer yolculuğunu merak ediyor. İşte, Didem Arslan Yılmaz biyografisi...

Uzun vadeli meslek yaşamında edindiği tecrübeler ile başarılı bir gazetecilik sürdüren Didem Arslan Yılmaz, kazanımlarını şöyle anlatıyor: "Habercilik tecrübemle her zaman doğrunun ve gerçeğin peşinden gittim. Başarı, zorlu ve emek isteyen bir süreç. Başarıyı yakalamak her zaman kolay olmuyor. Bunun için öncelikle işinizi çok sevmeniz ve çok çalışmanız gerekiyor. Bir diğer önemli unsur ise ekip. Ekibiniz sizin arkanızdaki en büyük güç."

Didem Arslan, siyaset ve tartışma programlarındaki deneyimlerinin ardından gündüz kuşağı reality programına geçmesi hakkında ise şunları söylüyor: "Aslında çok farklı iki konu gibi dursa da birbiri ile o kadar iç içe ki... Ben hiçbir zaman değişmedim. Her zaman doğrunun, gerçeğin ortaya çıkması için var gücümle savaştım. Siyaset alanında çalışırken de böyleydi. Şu anki programımda da böyle. Hangi konuda olursa olsun gerçekleri ortaya çıkarmak, karanlık sırları, akıllardaki soruları çözmek için yola çıktım. Tabii ki ikisi arasında farklar var. Bunlardan en belirgini konuşulan konular. Siyasetin dışında; insanların özel hayatlarını derinlemesine incelemek, onların en derin sırlarına ortak olmak gerçekten benim için de yeni ve farklı bir durum."

DİDEM ARSLAN YILMAZ'IN HAYATI VE KARİYERİ

12 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Didem Arslan Yılmaz, aslen Sivaslı.

Kadıköy Kız Lisesi'nden mezun oldu.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü'nde tamamladı.

1988 yılında Eminönü Belediyesi'nin çıkardığı bir dergide, daha sonra halkla ilişkiler ofisinde çalıştı.

1992 yılında Flash TV gazeteciliğe başladı. Daha sonra transfer olduğu Kanal D'de muhabirlik yaptı, 'Çalar Saat' programını ve 'Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sundu.

Uğur Dündar yönetimindeki Star TV'de haber merkezinde editörlük yaptı. Verdiği bir röportajda, "Bugünlere gelmemde en büyük katkısı olan kişi Uğur Dündar'dır. Üzerimde çok emeği var. Meslekteki miladımdır Uğur Bey" dedi.

2004 yılında CNN Türk'ün yeni ekran yüzü oldu, haber bültenleri sundu, özel haberler hazırladı. Burada organ nakli dizi haberleri 6 ay devam eden bir programa dönüştü. Sağlık Bakanlığı ile organize edilen 'Hayata Bağış' kampanyasıyla organ bağışı yapılmasına katkı sağladı.

2007 yılında Habertürk TV'ye geçti, çeşitli dönemlerde tartışma programları ve haber bültenlerinde sunuculuk yaptı.

2016 yılında CNN Türk'e transfer oldu fakat 1 ay sonra yeniden Habertürk TV'nin ekran yüzü oldu.

2020 yılında habercilik kariyerini noktalayarak Show TV'de sabah kuşağında 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' adlı reality şov programı hazırlayıp sundu.

Program, hafta içi her gün 15.00'te Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

DİDEM ARSLAN YILMAZ'IN ÖZEL YAŞAMI

1974 doğumlu olan Didem Arslan Yılmaz, 2022 yılı itibarıyla 48 yaşında ve oğlak burcu.

Kanal D istihbarat şefi Kürşat Yılmaz ile evli ve 'Mina' (d. 2002) adında bir kız çocuk annesidir.

Didem Arslan Yılmaz, 1.71 metre boyunda ve 62 kilogram ağırlığında.

Sosyal paylaşım platformu Instagram'da @arslandidem, Twitter'da ise @arslandidem kullanıcı adları ile yer almaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Büşra Sanay kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?
Buket Aydın kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?
Serap Paköz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

Karar Biyografi Haberleri