Otizme kırmızı ışık yak

Otizme kırmızı ışık yak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Birimi ve Çocuk Hakları Birimi iş birliğinde “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü” dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özel Gereksinimliler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Engelli Hizmetleri Birimi ile Çocuk Hakları Birimi, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Haller Gençlik Merkezi Seminer Salonu’nda düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar için ‘oyun atölyesi’ düzenlendi. Atölye Sosyal Hizmetler ve Özel Eğitim Bölümü öğrencileri desteğiyle gerçekleştirildi. Yapılan grup atölyesi ile otizmli çocukların hem sosyal etkileşimlerini arttırmak hem de çeşitli beceriler kazandırmak amaçlandı.

Eğlenceli atölye, Tohum Otizm Vakfı tarafından bu yıl “Otizme Kırmızı Işık Yak” kampanyasını yansıtan kırmızı renkli çerçeveyle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından tamamlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN