“Türkü Türkü Türkiyem” yeni sesler ile seyirciyle buluşacak

“Türkü Türkü Türkiyem” yeni sesler ile seyirciyle buluşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı “Türkü Türkü Türkiyem” konseri ile bir kez daha seyirciyle buluşacak. Konservatuvara yeni katılan sesleri Antalyalılarla buluşturmayı hedefleyen konser, 7 Haziran Çarşamba saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda düzenlenecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, Türkiye’nin her yöresinden türkülerin yer aldığı ve büyük beğeni toplayan “Türkü Türkü Türkiyem” konserlerine devam ediyor. Şef Yiğit Aktı yönetimindeki icra heyeti “Türkü Türkü Türkiyem Yeni Sesler” konseri ile 7 Haziran Çarşamba saat 20.00’de AKM Aspendos Salonu’nda bir kez daha seyirciyle buluşacak.

Türkiye’nin her bölgesinden türkülerin okunacağı konserde, icra heyetine bu yıl katılan yeni sesler de sahneye çıkacak. Solo sayısının fazla olacağı konsere İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Oyunları Bölümü de danslarıyla katkı sunacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN